ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Εκπρόσωπος του Κοντομηνά στην SportDay

Συνάντηση με τους εργαζόμενους - Oριστικά κάνει πίσω ο Αλαφούζος

 Oι εργαζόμενοι της SportDay ενημερώθηκαν ότι αύριο Πέμπτη, στις 5 το απόγευμα, θα τους μιλήσει ο Δημήτρης Φουρλεμάδης, διευθύνων σύμβουλος του Alpha. Μία εξέλιξη, η οποία επιβεβαιώνει, κατ’ ουσίαν, τα όσα κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες, ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς ενδιαφέρεται για το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρίας όπου ανήκει η εφημερίδα, εξαγοράζοντας το ποσοστό του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος έκανε πίσω τελικά και δεν ανταποκρίθηκε –όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας– στην πρόσκληση του Κοντομηνά για συμμετοχή του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
O μιντιάρχης απάντησε αρνητικά, βλέποντας προφανώς ότι η εφημερίδα μόνο προβλήματα μπορεί να του δημιουργήσει και όχι οφέλη να του προσφέρει. Άλλωστε, και ο ραδιοσταθμός του..
συγκρότηματος της Καλλιθέας, ο Sport fm, δεν πρόσθεσε φιλοπαναθηναϊκό δημοσιογραφικό εκτόπισμα στον Γιάννη Αλαφούζο, σε βαθμό που να διαμαρτύρεται ο ίδιος σε δικούς του συντάκτες, με τηλεφωνικές παρεμβάσεις (δείτε εδώ) για προκατάληψη κατά του Παναθηναϊκού!
Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Κοντομηνάς δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται για την εφημερίδα, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια. Η συγκεκριμένη εξέλιξη γεννά και απορίες οι οποίες ίσως λυθούν αύριο, ίσως όχι... (διαβάστε τη συνέχεια στο harddog)