ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Εξώδικο Παναγούλη σε MEGA και ΣΚΑΪ!

Τους τηλεοπτικούς σταθμούς MEGA και ΣΚΑΪ εγκαλεί ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄Αθηνών Στάθης Παναγούλης,  γιατί δεν τον καλούν σε εκπομπές.
Σε εξώδικο που έστειλε στα δύο κανάλια διαμαρτύρεται διότι δεν έχει κληθεί σε καμία από τις προεκλογικές εκπομπές και καταγγέλλει «καθεστώς αποκλεισμού» στις απόψεις του.
Στο εξώδικό του προς το Mega (το ίδιο έστειλε και στον ΣΚΑΪ)  ο Παναγούλης αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Διαμαρτύρομαι εντόνως, γιατί, κατά παράβαση του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ, του ιδρυτικού νόμου περί ελεύθερης ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, των οδηγιών του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου και του άρθρου 14 του Συντάγματος για την επί ίσοις όροις μετάδοση των πληροφοριών, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας προεκλογικής περιόδου, δεν έχω κληθεί από τον τηλεοπτικό.. 
σταθμό MEGA CHANNEL, με την ιδιότητά μου ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Περιφέρεια Αθηνών κατά τις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015, σε καμία από τις προεκλογικές εκπομπές σας, δημιουργώντας έτσι καθεστώς αποκλεισμού στις απόψεις μου. Απόψεις, οι οποίες έχουν την αποδοχή χιλιάδων πολιτών που εκπροσώπησα και προτίθεμαι να εκπροσωπήσω και σε αυτή τη μάχη.
ΣΑΣ ΚΑΛΩ, όπως, το συντομότερο δυνατό, αποκαταστήσετε αυτή την αδικία εις βάρος των συνταγματικά κατοχυρωμένων θέσεων για την ελευθερία στην πληροφόρηση, άλλως, σε περίπτωση μη συμμόρφωσής σας προς τα παραπάνω, θα θεωρήσω την αδράνειά σας ως φίμωση της ελεύθερης έκφρασης και ως στοχευμένη άνιση μεταχείρισή μου ως υποψηφίου βουλευτή, με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματός μου».