ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Διορισμένος στο Μαξίμου ο επικεφαλής του Επικρατείας του «Ποταμιού»

«Τον βραβευμένο ως τον καλύτερο δημόσιο λειτουργό στον κόσμο» και εμπνευστή των ΚΕΠ, Παναγιώτη Καρκατσούλη, έθεσε επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη. Τώρα αποκαλύπτεται πως ο Π. Καρκατσούλης ήταν διορισμένος στο Μέγαρο Μαξίμου, με απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά,
Συγκεκριμένα με το ΦΕΚ 240/28-05-2013, που δημοσιεύει η HuffPost, ο Α. Σαμαράς διόρισε τον Π. Καρκατσούλη στη θέση του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Διοίκησης της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού της Κυβέρνησης, όπου εργάσθηκε υπό τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Δ. Βαρτζόπουλο.
Ο Π. Καρκατσούλης αποσπάσθηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όπου ανήκε,..
στο Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό της Ειδικής Υπηρεσίας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Εφαρμογής Προγραμμάτων (ΕΥΣΣΕΠ) και εργαζόταν με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου.
Σημειώνεται ότι στο βιογραφικό του Π. Καρκατσούλη που διένειμε το Ποτάμι δεν γίνεται αναφορά στην απόσπασή του και στην εργασία που προσέφερε στο Μαξίμου.
Ο διορισμός Καρκατσούλη στο Μέγαρο Μαξίμου προκαλεί αίσθηση καθώς ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης παρουσιάζοντας τις θέσεις του κόμματός του είχε τονίσει ότι «οσοι ασκούν εξουσία σε γενικές γραμματείες και δημόσιους οργανισμούς δεν θα είναι υποψήφιοι αν δεν περάσουν 4 χρόνια από τη λήξη της θητείας».