ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Εξω φρενών ο Γ. Κουρτάκης με Σαμαρά (και Μπούρα)

Εξοργισμένος εμφανίζεται ο εκδότης- δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης με τον Αντώνη Σαμαρά  λέγοντας -ή μάλλον γράφοντας- ότι «ντρόπιασε την ιστορία της ΝΔ». Κι αυτό γιατί δεν πήγε ως όφειλε να παραδώσει εκείνος την πρωθυπουργία στον Αλέξη Τσίπρα και έβαλε, λέει, έναν δημόσιο υπάλληλο, τον Κώστα Μπούρα να το κάνει....
Ακολουθεί ολόκληρο το σχόλιο του Γιάννη Κουρτάκη από την στήλη του Πολιτικός Καφές:
«Ντρόπιασε την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ο Αντώνης Σαμαράς!
Παρέδωσε την πρωθυπουργία ένας... δημόσιος υπάλληλος
Ντροπιαστικές στιγμές ζει η Νέα Δημοκρατία σήμερα. Όχι για την ήττα που υπέστη, αλλά γιατί ο Αντώνης Σαμαράς, δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και της ΙΣΤΟΡΙΑΣ, καθώς..
σήμερα δεν πήγε ως όφειλε να παραδώσει εκείνος την πρωθυπουργία στον Αλέξη Τσίπρα, όπως ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ο ελληνικός λαός, με την ετυμηγορία του.
Η συγκεκριμένη κίνηση θα αποτελεί από σήμερα και στο εξής μία ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ, στην ιστορία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, της μεγάλης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ που ίδρυσε ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
Oι ΗΓΕΤΕΣ ξέρουν ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ και να σέβονται την ετυμηγορία του λαού τους.
ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ για αυτή την υπερήφανη παράταξη των μεγάλων ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Υ.Γ Ποτέ την κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας, την παράδοση - παραλαβή της πρωθυπουργίας , δεν έκανε ένας ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ , όπως ο Κώστας Μπούρας. Ξανά ΝΤΡΟΠΗ! »