ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Νέο αφεντικό για τον πρώην διευθυντή του «Εθνους»

Ο Τσεκούρας αναλαμβάνει (μαζί με την Νικόλ Λειβαδάρη) τη διεύθυνση του σάιτ της Στάη 

Στο σάιτ της Ελλης Στάη βρίσκει «καταφύγιο» (προς το παρόν) το πρώην στέλεχος του «Πήγασου» Θανάσης Τσεκούρας. Στους παροικούντες την δημοσιογραφική Ιερουσαλήμ είναι γνωστό ότι ο αποπεμφθείς διευθυντής του «Εθνους» διατηρεί πολύ καλές επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις με την διαχειρίστρια του TheToc. Mάλιστα ήταν από εκείνους που είχαν βοηθήσει από την αρχή στο «στήσιμο» του σάιτ επιλέγοντας και προτείνοντας τους δημοσιογράφους που θα υποστήριζαν το ιντερνετικό εγχείρημα της πρώην τηλεπαρουσιάστριας.
Εντύπωση είχε προκαλέσει και το γεγονός ότι ο Θανάσης Τσεκούρας αρθρογραφούσε τακτικά και στο σάιτ της Ελλης Στάη και μάλιστα με την ιδιότητά του ως διευθυντής του Εθνους. Μάλιστα, όπως διέρρευσε από τη Μεταμόρφωση, μία από τις αιτίες που χάλασαν τις σχέσεις του διευθυντή..  Τσεκούρα με τον Φώτη Μπόμπολα και λειτούργησε ως θρυαλλίδα για την αποπομπή του, ήταν η ένταση με την οποία προσπάθησε να επιβάλει την Έλλη Στάη στο Mega.
Ο Θανάσης Τσεκούρας, σύμφωνα με όσα γράφουν και οι Τυπολογίες, αναλαμβάνει συντονιστής του ειδησεογραφικού site, σε συνεργασία με τη Νικόλ Λειβαδάρη, στενή συνεργάτιδα της Έλλης Στάη από την εποχή της ΕΡΤ. Θυμίζουμε πως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς απολύθηκε ο διευθυντής του site, Γιώργος Κογιάννης (τελικά λύθηκε το μυστήριο της αποπομπής του).
 Το θέμα τώρα είναι πόσο θα αντέξει ο «εφημεριδάς» Θανάσης Τσεκούρας να μείνει μακριά από την έντυπη ενημέρωση αλλά και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που έχει ένα μεγάλο ειδησεογραφικο σάιτ όπως το TheToc, συνεργαζόμενος με την Νικόλ Λειβαδάρη.

ΥΓ: Ανοιχτό παραμένει παντως το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας του Θ. Τσεκούρα με τον όμιλο Κουρτάκη σε περίπτωση που προχωρήσει το εγχείρημα έκδοσης ημερήσιας εφημερίδας από τον δαιμόνιο Κρητικό, στο ραδιόφωνο του οποίου παρεμπιπτόντως ξεκινάει εκπομπή η Ελλη Στάη.