ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Δημοσιογράφοι παντού κι ο Σπίνος με τους χρυσαυγίτες!

 Ολα (σχεδόν) τα ονόματα των δημοσιογράφων που κατεβαίνουν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου

Δεκάδες είναι οι δημοσιογράφοι που κατεβαίνουν ως υποψηφιοι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνουν περισσότερους από δέκα -εν αναμονή ακόμα του Επικρατείας. Ανάμεσά τους ο διευθυντής της Αυγής Νίκος Φίλης για την Α' Αθήνας και ο αρχισυντάκτης της Καθημερινής Νίκος Ξυδάκης, η Αννέτα Καβαδία της ΕΡΤ, ο Γιώργος Κυρίτσης στην Β' Αθήνας. Επίσης οι Νάσος Αθανασίου και Γιώργος Βαρεμένος στις περιφέρειές τους. Ο Αλέξανδρος Τριανταφυλίδης στην Α' Θεσσαλονίκης, η Δάφνη Σφέτσα στη Λευκάδα, ο Σπύρος Ραπανάκης στην Β' Πειραιά, o Χριστόφορος Κάσδαγλης στα Δωδεκάνησα..
Με τη Ν.Δ. κατεβαίνουν οι δημοσιογράφοι Δ. Κωνσταντάρας, Μ. Μαυρομάτης, Κ. Γκιουλέκας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Φωτεινή Αραμπατζή καθώς και οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Ανδριανός, Εύη Τατούλη, Αννα Καραμανλή, Γ. Μιχελάκης, Αργ. Ντινόπουλος, Σοφία Βούλτεψη, Σ. Κεδίκογλου, Τάνια Ιακωβίδου, Γ. Κοντογιάννης κλπ.
Με το ΠΑΣΟΚ κατεβαίνουν η Συλβάνα Ράπτη στην Α' Αθήνας, ο Παντελής Καψής στην Β' Πειραιά, η Αννα Αραμπατζή στις Σέρρες, ο Π. Περιβολάρης στην Καστοριά, ο Γ. Αναστασίου..
στη Μαγνησία, ο Κυριάκος Μαντούβαλος στη Λακωνία, η Αικατερίνη Μαρινάκη στις Κυκλάδες.
Με το ΚΙΔΗΣΟ του Γ. Α. Παπανδρέου ο Γιάννης Κανελλάκης στην Αττική, ο Ν. Κατσαρός στην Ευβοια, η Μαρία Παπαζαχαρίου στα Δωδεκάνησα. ο Γιάννης Δεμερτζής στην Καβάλα, ο Γιάννης Λάμπρου στην Κορινθία, η Μαρία Χάλκου στις Κυκλάδες, ο Αρ. Αλεξόπουλος στη Μεσσηνία και η Μαρία Γύπαρη στην Πρέβεζα.
Από το Ποτάμι οι Στ. Θεοδωράκης Β' Πειραιά και Χανιά, Αννυ Ποδηματά Α Αθηνών, Δημ. Τσιόδρας Αττική, Γιώργος Αμυράς Β' Αθηνών, Χριστίνα Ταχιάου Α' Θεσσαλονίκης (τελικά ο Νίκος Νικητέας δεν θα είναι υποψήφιος με το Ποτάμι).
Με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, εκτός του Τέρενς Κουίκ (Επικρατείας) κατεβαίνει στην Α' Πειραιά ο δημοσιογράφος Γιώργος Χρηστοφορίδης (To Xωνί) ενώ με το ΚΚΕ κατεβαίνουν ο αθλητικογράφος Μιχάλης Λεάνης στην Α' Πειραιά και ο Χάρης Μπόλκας (Alpha) στη Β' Αθήνας.
Με τη Χρυσή Αυγή εντοπίστηκε ο Άρης Σπίνος, ο...  διευθυντής της λαθρόβιας "Ακρόπολης" που την είχε κάνει σημαία στη Βουλή ο υπόδικος Παναγιώταρος. 
Με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση (ΜΑΡΣ)  υποψήφιοι θα είναι οι δημοσιογράφοι Γ. Δελαστίκ του "Εθνους" και Ματίνα Παπαχριστούδη στην Α Αθήνας, Π. Πομώνης στην Ζάκυνθο, Ν. Μαναβης στην Λέσβο, Γ. Ματθαίου στην Αττική, Τάσος Αναστασιάδης, Π. Γκαργκάνας της Εργατικής Αλληλεγγύης, Moss-Σύψα Αθηνά σκιτσογράφος στην Β Αθήνας, Κ. Σαρρής στον Πειραιά.
Αν έχουμε παραλείψει κάποιους θα επανέλθουμε...