ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Οταν το αφεντικό είναι ανενημέρωτο

Μισή ώρα (δημοκρατικής) live αντιδικίας του Αλαφούζου με δύο συντάκτες του!
 
Ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Αντώνης Πανούτσος επέτρεψαν στον ιδιοκτήτη του Sport fm, τον Γιάννη Αλαφούζο, να τους ξανατηλεφωνήσει εν ώρα εκπομπής! «Είναι, δικαίωμά σας», του είπε ο Πανούτσος, «Mπορείτε να παίρνετε όποτε θέλετε» συμπλήρωσε ο Καρπετόπουλος όταν ο μιντιάρχης ζήτησε… συγγνώμη για την παρέμβασή του και αφού προηγουμένως και οι δυο, αλλά ιδιαίτερα ο Καρπετόπουλους, τον είχαν ψέξει για την τακτική του να γκρινιάζει με το παραμικρό όχι μόνο για τους διαιτητές ακόμα και για την ομίχλη!
Να ανοίγεις μεσημέρι Δευτέρας το ραδιόφωνό σου και να ακούς για μισή ώρα τον ιδιοκτήτη του σταθμού να συνομιλεί, σε βαθμό αντιδικίας, με δυο συντάκτες του – που είναι γνωστό ότι δεν..
συμπλέουν οι απόψεις τους μαζί του – και να τσιμπιέσαι. Είμαι Ελλάδα. Είμαι Αγγλία και ακούω BBC; Είμαι τρελός και ακούω φωνές; Η απόλυτη μιντιακή δημοκρατία!
Ο Αλαφούζος παρενέβη στην εκπομπή των δύο Αντώνηδων προκειμένου να διαμαρτυρηθεί, όπως είπε, «για την προκατάληψη του κυρίου Καρπετόπουλου» εναντίον του Παναθηναϊκού. Αλλά έμπλεξε σε μια συζήτηση που δεν μπορούσε να τη βγάλει πέρα. Αποδείχτηκε ανενημέρωτος σε πολλά θέματα...(διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport)