ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Η Ελλη Στάη (ξανά) στο πλευρό του Σρόιτερ

Σε γνωστά λημέρια επιστρέφει η πρώην τηλεπαρουσιάστρια Ελλη Στάη. Η δημοσιογράφος θα βρεθεί στα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και στο πλευρό του Αντώνη Σρόιτερ για τη μαραθώνια βραδιά των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.
Η Ελλη Στάη θα συνδράμει τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου του καναλιού του Κοντομηνά, σχολιάζοντας και αναλύοντας τα εκλογικά αποτελέσματα. Σημειώνεται -προς αποφυγήν πάσας παρεξήγησης- ότι κεντρικός παρουσιαστής και συντονιστής της εκλογικής βραδιάς θα είναι ο Αντώνης Σρόιτερ.
Στο κανάλι της Κάντζας η 25η Ιανουαρίου θα αρχίσει από το πρωί με την εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου (7.00 με 10.00) ενώ αμέσως μετά θα συνεχίσει ως το μεσημέρι ο χαλκέντερος Νίκος Μάνεσης με ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα και τις ανάλογες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών.
Ο Alpha έχει ξεκινήσει ήδη έκτακτες εκπομπές με τον Σρόιτερ σε ρόλο οικοδεσπότη και..
έχοντας καλεσμένους πολιτικούς και υποψήφιους βουλευτές από όλα τα κόμματα. Στις εκλογές του 2014 (ευρωεκλογές - δημοτικές) το δημοσιογραφικό δυναμικό του Alpha τα είχε πάει πολύ καλά και είχε κερδίσει τις εντυπώσεις. Σε αυτό βεβαίως συνετέλεσε τα μέγιστα και η παρουσία της Στάη που πρόσθεσε την εμπειρία της στη δυναμική του Σρόιτερ.