ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Γιατί ο (Γιώργος) Μπόμπολας έδιωξε τον Παν Παν

Ολο το παρασκήνιο

Εδώ και δύο ημέρες ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Εθνος» Παναγιώτης Παναγιώτου, γνωστός κι ως «Παν Παν», σταμάτησε  να αρθρογραφεί στην 3η σελίδα του φύλλου όπου και η στήλη του.
Αντ΄ αυτού και από την Τετάρτη υπογράφει άρθρα («Βολές») στην 3η σελίδα ο Νίκος Μελέτης. Το όνομα του Παν. Παναγιώτου αφαιρέθηκε σήμερα (Πέμπτη) και από τους αρθρογράφους που συμπεριλαμβάνονταν στην ταυτότητα της εφημερίδας Εθνος. Κατόπιν τούτων όλοι κατέληξαν στο φυσικό συμπέρασμα ότι οι Μπομπολαίοι απέλυσαν τον επι χρόνια αρθρογράφο του Εθνους.
Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ότι ο Παναγιώτης Παναγιώτου εξεδιώχθη με απόφαση του Γιώργου Μπόμπολα! Κι αυτό γιατί -άκουσον άκουσον- ο πατριάρχης της οικογένειας κατελόγισε στον..
Παναγιώτου ότι... παρέσυρε τον Φώτη Κουβέλη να μην ψηφίσει η ΔΗΜΑΡ Πρόεδρο Δημοκρατίας και  έτσι πήγαμε σε εκλογές! Στο παρασκήνιο της απόλυσης του Παναγιώτη Παναγιώτου αναφέρεται αναλυτικά η εβδομαδιαία σατυρική εφημερίδα «Το Ποντίκι» από όπου πληροφορούμαστε ότι  ο Γιώργος Μπόμπολας τηλεφώνησε οργισμένος τη Δευτέρα στον Παναγιώτου και του ανακοίνωσε ότι διακόπτεται η συνεργασία τους, παρά τις ενστάσεις του (υιού) Φώτη Μπόμπολα.
Και κάπως έτσι στην 3η σελίδα του Εθνους, βρήκαν τη θέση τους τα άρθρα του Ν. Μελέτη...

Υ.Γ Το σίγουρο είναι πως ο Χρήστος Μαχαίρας - πρώην αρχισυντάκτης του Εθνους, μετέπειτα εκπρόσωπος του Κουβέλη και νυν υποψήφιος με τη ΔΗΜΑΡ- ουδεμία εμπλοκή έχει στην υπόθεση Παναγιώτου.