ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Μα, πόσα παιδιά έχεις ακόμη, κυρ Αλέκο;

Η φημισμένη οικογένεια Μπακατσέλου έχει χίλια και ένα πρόσωπα! Κάτι σαν τις «Χίλιες και μία νύχτες», τη δημοφιλή συλλογή παραμυθιών από τη Μέση Ανατολή.
Η φημισμένη οικογένεια της Θεσσαλονίκης έχει πολλά «Μπακατσελάκια». Άλλα με θωρακισμένες BMW των 200 αλόγων, που ήρθαν στην Εκδοτική Βορείου Ελλάδος AE, την εταιρία που εκδίδει τον «Αγγελιοφόρο», ως εκκαθαριστές 280 εργαζομένων (βλέπε Νικόλας Μπακατσέλος).
Άλλα με τζιπ για τα βουνά και τα λαγκάδια και ικανότητες ναυαγοσώστη, που παρίσταναν  τις γλάστρες τόσα χρόνια (βλέπε Τζώρτζης με κοτσίδα ή Γεώργιος Μπακατσέλος κουρεμένος – τώρα τελευταία αυτό).
Άλλα με ένα ψωράμαξο των 80 ψοφαλόγων (βλέπε Βασίλειος Μπακατσέλος ή Bill για την πιάτσα).
Έχει κι άλλα παιδιά ο κυρ Αλέκος, αλλά προς το παρόν με ερωτηματικό (;;;;).
Όλα είναι παιδιά του πλούσιου μεγαλοεπιχειρηματία Αλέξανδρου Κ. Μπακατσέλου, που δεν πληρώνει τους 110 εργαζόμενους της εταιρίας που ο ίδιος κατέστρεψε!..
**Στη φωτογραφία το ζεύγος Μπακατσέλου, Τίμη και Αλέξανδρος (δεξιά), με το ζεύγος Βενιζέλου, Ευάγγελος και Λίζα (αριστερά), σε κοσμική εκδήλωση.
- διαβάστε περισσότερα στο agelioforum