ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ερχονται νέες περικοπές μισθών και απολύσεις στον ΣΚΑΪ

Αναπόφευκτο θεωρείται από τους γνωρίζοντες τα οικονομικά δεδομένα στο συγκρότημα του ΣΚΑΙ το ψαλίδι σε μισθούς και budget εκπομπών, χωρίς να αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο περιορισμένου αριθμού απολύσεων!
Η πίεση από τα έσοδα και οι υψηλές υποχρεώσεις σε τρίτους, συνδυαστικά με την άμεση ανάγκη χρηματοδότησης, δημιουργεί ένα ασφυκτικό οικονομικό πλαίσιο, ανοίγοντας – όπως όλα δείχνουν, το δρόμο για νέο γύρο περικοπών και συρρίκνωσης του προγράμματος σε ραδιόφωνο και τηλεόραση. Το εύρος του «μαζέματος» – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπολογίζεται ότι θα κυμανθεί πέριξ του 3%.
Κατά τα άλλα η απουσία τις τελευταίες ημέρες στο εξωτερικό – λόγω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς των κεφαλών του συγκροτήματος, του ιδιοκτήτη Γιάννη Αλαφούζου, της οικονομικής διευθύντριας Ευαγγελίας Κουτσαυτάκη και του γενικού διευθυντή Γιάννη Σπανολιού έχει επιφέρει προσωρινή ηρεμία στο «μαγαζί»! Πλέον την ευθύνη στις συσκέψεις έχουν αναλάβει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Σταμάτης Μαλέλης και η Σία Κοσιώνη, δίνοντας το ρυθμό στην ενημέρωση… Αλλά και επιτρέποντας στις κακές γλώσσες να υποστηρίζουν ότι δεν άλλαξε τίποτα, «αφού..
7% είχαμε πριν 7% έχουμε και τώρα»! -από το enimerosi24