ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Όσο οι εργοδότες των ΜΜΕ «σπέρνουν ανέμους, θα θερίζουν θύελλες»

Πρωτοχρονιάτικο... μποναμά έστειλε, ο διευθύνων σύμβουλος του STAR Πάνος Κυριακόπουλος, σε πρώην και νυν προέδρους και γενικούς γραμματείς της Ενωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης  Αττικής (ΕΤΙΤΑ) αλλά και στον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ για απεργίες που έγιναν από το 2011 και μετά.
Σε ανακοίνωση, που μαζί με την ΕΤΙΤΑ συνυπογράφουν τα διοικητικά συμβούλια των Ενώσεων Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος (ΕΤΙΤΒΕ),  Κρήτης (ΕΤΙΤΚ), ο Σύλλογος Τεχνικών ιδιωτικής Τηλεόρασης Νοτιοδυτικής Ελλάδος (ΣΤΤΗΛΝΕ), η Ενωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) και Ραδιοφωνίας Μακεδονιάς-Θράκης (ΕΤΕΡΜ-Θ), επισημαίνεται ότι με την αγωγή ζητούνται 76.956 ευρώ και τονίζεται ότι «όσο οι εργοδότες θα σπέρνουν ανέμους, θα θερίζουν απ’ όλους μας θύελλες». Κάνουν λόγο για «πρωτότυπο τρόπο που βρήκε το STAR να αυξήσει τα έσοδά του» και προσθέτουν:..
«Ήταν τόσο βιαστικοί που μία αγωγή στρέφεται εναντίον ανθρώπου που δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Ξεπεσμός!!! Πρόκειται για τον Τάσο Αβράτογλου που λίγους μήνες μετά το χουντικό κλείσιμο της ΕΡΤ από την συγκυβέρνηση απεβίωσε. Μια απώλεια που προσμετράται στους 18 εργαζόμενους που έχουν χάσει τη ζωή τους μετά το λουκέτο στην κρατική τηλεόραση».
- από ρεπορτάζ του Σωτήρη Μανιάτη στην ΕφΣυν