ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ο (αμετανόητος) Πρετεντέρης και η παρέα του...

«Kύριε Πρετεντέρη, εγω δεν προκειται να συμμετάσχω σε μια ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον τιυ ΣΥΡΙΖΑ μέσα από την εκπομπή σας». Με αυτά τα λόγια ο αξιοπρεπής Αλέκος Αλαβάνος διαχώρισε τη θέση του από την διάθεση της παρέας του τηλεπαρουσιαστή (Π. Τατσόπουλο, Ιω. Καψή, Γ. Παπαχρήστο, Αδωνι Γεωργιάδη) να τραμπουκίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ -κάτι ήξερε και επέβαλε το εμπάργκο η Κουμουνδούρου.
«Δεν θα μας απαγορεύσει κανείς να κριτικάρουμε και να λέμε την αποψή μας για τα όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, ας είχε παρουσία εδώ για να απαντήσει. Και η Μέρκελ και ο Ολάντ λείπουν, αλλά συνεχώς τους βρίζουμε και λέμε τόσα εναντίον τους» αντέκρουσε ο αμετανόητος και εμπαθής Πρετεντέρης.
Το επεισόδιο σημειώθηκε όταν από την αρχή της συζήτησης διεφάνησαν οι προθέσεις του τηλεπαρουσιαστή και της κλάκας του (Αδωνις κλπ) να μετατρέψουν τη συζήτηση σε μονόλογο..  κριτικής κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα την αρχή έκανε ο Αδωνις που επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως θέλει «να γίνουμε Βενεζουέλα»...
Ευτυχώς που υπήρχε κι ο δημοσιογράφος Τάσος Παππάς κι ο Θ. Παφίλης του ΚΚΕ στο πάνελ της Ανατροπής που σχετικά προσπάθησαν να ισορροπήσουν την τρομοκρατία και το μνημονιακό ντελίριο της εκπομπής.
Απαράδεκτος ο Καψής που στην απέλπιδα προσπάθειά του να υπερασπιστεί το ΠΑΣΟΚ προκάλεσε θυμηδία και έγινε εριστικός ακόμη και απέναντι στον μειλίχιο Αλαβάνο.

ΥΓ: Α, στην εκπομπή του Πρετεντέρη ήταν κι ο Τέρενς Κουίκ...