ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Άρθρο 99: ο Μπακατσέλος χάνει την προσωρινή προστασία

Σε νέα, άτακτη οπισθοχώρηση, έναντι των 108 απλήρωτων εργαζομένων, υποχρεώνεται η εργοδοσία του «Αγγελιοφόρου», που υπακούει στις εντολές του υιού του Αλέξανδρου Μπακατσέλου, καθώς καλείται πλέον να επωμιστεί τις ευθύνες της άρνησής της να καταβάλει δεδουλευμένες αποδοχές 6 μηνών.   
Αργά σήμερα, Παρασκευή, το μεσημέρι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης δεν έκανε δεκτή την αίτηση που είχε καταθέσει η Εκδοτική Βορείου Ελλάδος ΑΕ, εκδότρια των εφημερίδων «Αγγελιοφόρος» και  «Αγγελιοφόρος της Κυριακής» και του περιοδικού Close Up, ζητώντας να εκδοθεί προσωρινή διαταγή, ώστε να ανασταλούν οι ατομικές διώξεις σε βάρος της περιουσίας της.
Η πρόεδρος υπηρεσίας των ασφαλιστικών μέτρων απέρριψε –  και μάλιστα στο σύνολο της – τη σχετική αίτηση της εταιρίας, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο ανοικτό το δρόμο, ώστε άλλοι 22 εργαζόμενοι να εισπράξουν την προσεχή Δευτέρα το ποσό των 110.000 € από τραπεζικούς.. λογαριασμούς της ΕΒΕ ΑΕ, μέσω της εκτέλεσης νέας κατάσχεσης.
Οι εν λόγω εργαζόμενοι, κυρίως διοικητικοί υπάλληλοι, έχουν επιτύχει την έκδοση δικαστικής απόφασης, μέσω της διαδικασίας των ασφαλιστικών μέτρων, για την προσωρινή επιδίκαση μισθών. Μάλιστα, σήμερα το πρωί άλλα 9 άτομα εισέπραξαν το ποσό των 48.000 € για δεδουλευμένους μισθούς μέσω κατάσχεσης.
- από το μπλογκ agelioforum