ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

«Μα καλά, δεν ντράπηκαν;»

Τους «έκραξε» και η ΕΣΗΕΑ

«Μα καλά δεν ντράπηκαν;». Αυτό έλεγαν σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία αμέσως μετά την μετάδοση της «συνέντευξης» του Α. Σαμαρά στη ΝΕΡΙΤ και στους δημοσιογράφους Γιάννη Τρουπή και Γιώργο Ευθυμίου... Μέχρι και το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ βγήκε και τους «έκραξε» αφού όπως αναφέρει παρακολούθησε άφωνο  τον τρόπο με τον οποίο η κατ΄ όνομα «δημόσια» τηλεόραση ΝΕΡΙΤ παρουσίασε ως «συνέντευξη» το διάγγελμα του Α. Σαμαρά. Μάλιστα όπως λέει το τηλεοπτικό αποτέλεσμα που παρήχθη προσβάλει τη δημοσιογραφική δεοντολογία.
Η χθεσινή εικόνα που παρουσίασε η ΝΕΡΙΤ δυστυχώς επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την.. ορθότητα της σταθερής απόφασης της ΕΣΗΕΑ να μην αναγνωρίζει το μόρφωμα της ΔΤ/ΝΕΡΙΤ.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ενόψει των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων για τη χώρα, επαναλαμβάνει ότι οι δημοσιογράφοι οφείλουν να λειτουργούν πρώτα απ’ όλα ως δημοσιογράφοι και να υπερασπίζονται την δημοσιογραφική δεοντολογία, μένοντας μακριά από κομματικά παιχνίδια.