ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Εξαλλη η Γιάννα με τον Ψυχάρη

Εξαλλη εμφανίζεται η  Γιάννα Αγγελοπούλου με τον Σταύρο Ψυχάρη. Κι όχι μόνο για τις πρωτοσέλιδες επιθέσεις του Βήματος εναντίον της (εδώ) αλλά και απο τις επαφές του αφεντικού του ΔΟΛ με διάφορους επιχειρηματίες που έγιναν στα γραφεία της Μιχαλακοπούλου. Ανάμεσά τους, όπως έγραψαν τα Παραπολιτικά, και ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, αδερφός του συζύγου της Γιάννας, Θόδωρου  (ως γνωστόν τα δύο αδερφια βρίσκονται σε μακροχρόνια αντιπαλότητα για περιουσιακά θέματα)... Συγκεριμένα για τις επαφές αυτές, γράφει το Secret των Παραπολιτικών (φ. Σαββάτου 29/11):
"Πρώτα ήρθε η επαφή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, από την οποία και προέκυψε το γνωστό άρθρο υπέρ του ΟΠΑΠ και κατά της απελευθέρωσης του «στοιχήματος».
Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όμως, ο Σταύρος Ψυχάρης συνάντησε τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο στα γραφεία του ΔΟΛ, στην οδό Μιχαλακοπούλου. Η επαφή αυτή έγινε γνωστή και..
στη Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία εδώ και καιρό «ψάχνεται» γύρω από την πολιτική και τα ΜΜΕ, και προκάλεσε εκνευρισμό.
Το «αφεντικό» του ΔΟΛ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε αλλεπάλληλες συναντήσεις με επιχειρηματίες, αναζητώντας μια λύση για τον ΔΟΛ και το Mega. Η κατάσταση στον Οργανισμό είναι πιεστική και αναζητούνται βοήθειες από παντού. Οι τράπεζες είναι σε αναμονή για τις αποφάσεις του Σταύρου Ψυχάρη..."