ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ο Κουκουλόπουλος ξεφτιλίστηκε βάσει σχεδίου ή για να περάσει η ώρα;

Μετά την «απεργία πείνας» του Γιάννη Μιχελογιαννάκη, το δεύτερο πιο γελοίο ζήτημα των τελευταίων ημερών ήταν ο ανένδοτος στη διαπλοκή που κήρυξε ο τιτανοτεράστιος ο Πάρις ο Κουκουλόπουλος.
Ο σπουδαίος υπουργός της λαοφιλούς κυβέρνησης δήλωσε ότι υπάρχουν φωτογραφίες από μια συνάντηση Τσίπρα-Μαριάννας Λάτση-Γιάννας Αγγελοπούλου, τις οποίες και ο ίδιος σκοπεύει να δώσει στη δημοσιότητα.
Τελικά, απολύτως τίποτα δεν συνέβη, εκτός του ότι στενός συνομιλητής του Ευάγγελου Βενιζέλου συκοφάντησε και εξόργισε ένα σημαντικό τμήμα των οικονομικών συμφερόντων της χώρας. Αναρωτιέμαι ειλικρινά αν υπήρχε κάποιο βαθύτερο σχέδιο πίσω από όλη αυτή τη γελοιότητα ή αν πρόκειται για αγνή, ανόθευτη.. βλακεία. (από το parapolitiki.gr)

Για το ίδιο θέμα γράφει και το nonews:
Επί δέκα ολόκληρα λεπτά τον ρωτάγανε αν είδε τις φωτογραφίες - όπως ισχυρίστηκε στη Βουλή- και κείνος απαντούσε "Μα είναι κακό να έχει κάνει αυτές τις συναντήσεις ο κύριος Τσίπρας;" Ρε άνθρωπε είδες τις φωτογραφίες (επέμεναν οι Οικονομέας και Καμπουράκης αλλά και... ο Σκουρλέτης). Εκεί αυτός. "Κακό είναι;" Τόσο μ@λ@κας και ξεφτίλας...