ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Υπό προσωρινή διοίκηση η εταιρία του «Αγγελιοφόρου»

Ένα βήμα πριν από το διορισμό προσωρινής διοίκησης βρίσκεται η Εκδοτική Βορείου Ελλάδος ΑΕ, η μεγαλύτερη εκδοτική εταιρία της Βόρειας Ελλάδας, η οποία εκμεταλλεύεται τις εφημερίδες «Αγγελιοφόρος», «Αγγελιοφόρος της Κυριακής» και σειρά άλλων εντύπων.   
Μία εβδομάδα μετά την αιφνίδια και εν πολλοίς προσχηματική παραίτηση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, Αλέξανδρου Κ. Μπακατσέλου, ο ίδιος αποφάσισε να ζητήσει από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης να αναθέσει σε προσωρινό διοικητικό συμβούλιο τη διαχείριση και την εκπροσώπηση της παραπαίουσας  εκδοτικής εταιρίας.
Η σχετική αίτηση κατατέθηκε με τη διαδικασία της εκούσιας δικαιοδοσίας και συνοδεύεται από αίτημα για την έκδοση προσωρινής διαταγής, η οποία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί σήμερα, Παρασκευή, στις 11 π.μ.
Στην αυριανή συζήτηση έχουν προσκληθεί να παραστούν εκπρόσωποι και των άλλων δύο εταίρων, δηλαδή του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη ΑΕ, συμφερόντων Στ. Ψυχάρη, που.. 
 κατέχει το 33,33% των μετοχών, και της Πήγασος Εκδοτική ΑΕ, συμφερόντων Γ. Μπόμπολα, που κατέχει ποσοστό επίσης 33,33%.
- διαβάστε περισσότερα στο agelioforum