ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ο Μπούκουρας χωρίς χειροπέδες στη Βουλή για τον Δήμα

Βγαίνει από τη φυλακή ο χρυσαυγίτης  -ανεξάρτητος πλέον-  βουλευτής Στάθης Μπούκουρας και έτσι δεν θα χρειαστεί η μεταγωγή του με χειροπέδες στη Βουλή για να παραστεί στην πρώτη ψηφοφορία  και να πει «ναι» στον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θυμίζουμε ότι σε βάρος του «μεταμεληθέντος» και ευσυγκίνητου Μπούκουρα, οι εισαγγελικές αρχές είχαν ασκήσει ποινική δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Το δικαστικό συμβούλιο με βούλευμα που εξέδωσε σήμερα έκανε δεκτή την αίτηση του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής για αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς..  όρους. Eίχε υπάρξει σχετική εισαγγελική πρόταση προς το συμβούλιο Εφετών που έκρινε ότι μπορεί να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου βουλευτή με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της καταβολής εγγύησης ύψους 100.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει πως ο Στ. Μπούκουρας μπορεί να μεταβεί σήμερα στη Βουλή για να ψηφίσει χωρίς χειροπέδες.
Στους υπόλοιπους χρυσαυγίτες είχε δοθεί χθες σχετική άδεια από τον εισαγγελέα των φυλακών προκειμένου να πάνε στη Βουλή για την ψηφοφορία.