ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Τι γυρεύει καθημερινά στο Μega ο Γιώργος Μπόμπολας;

Ο Ν. Στραβελάκης ενημερώνει για τα πάντα το αφεντικό του Πήγασου

Υπό την προσωπική εποπτεία του πατριάρχη της οικογένειας Μπόμπολα βρίσκεται πλέον το δελτίο ειδήσεων του Mega. Το συμπέρασμα προκύπτει και από το τελευταίο ΔΣ του καναλιού την περασμένη εβδομάδα  όπου φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Γιώργος Μπόμπολας πέρα από το στηρίζει τον νέο διευθυντή ειδήσεων Νίκο Στραβελάκη, επιπλέον έχει και πλήρη γνώση καθημερινά για την παραγωγή και την πορεία του δελτιου του Mega!
Ο γνωστός εκδότης έχει πυκνώσει τις επισκέψεις του στο κανάλι, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο το προσωπικό του ενδιαφέρον για οτιδήποτε αφορά το σταθμό… Για παράδειγμα, χθες νωρίς το πρωί επέλεξε να βρεθεί αυτοπροσώπως.. στις εγκαταστάσεις του καναλιού στη Μεσογείων για να συνεργαστεί με τη διοίκηση και όχι το αντίθετο, δηλαδή να δεχθεί τα στελέχη στο γραφείο του. Δεν έγινε γνωστό αν συναντήθηκε και με τον Νίκο Στραβελάκη που καθημερινά από πολύ νωρίς το πρωί βρίσκεται στο πόστο του… Ελάχιστη σημασία έχει όμως δεδομένου ότι ο νέος διευθυντής ειδήσεων είναι μόνιμα σε ανοιχτή γραμμή με τον εκδότη ενημερώνοντάς τον για κάθε τι που αφορά στο δελτίο ειδήσεων.
- πηγή: enimerosi24