ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Αλλαγές στην Εφημερίδα των Συντακτών

To πρώτο φύλλο της Εφημερίδας των Συντακτών
Με αλλαγές σε σάιτ και layout γιορτάζει η Εφημερίδα των Συντακτών τα δύο χρόνια  από την ημέρα που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά και αποτέλεσε το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο αυτοδιαχειριζόμενο συνεταιριστικό εγχείρημα της Ελλάδας.
Mε αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου φύλλου της, η «Εφημερίδα των Συντακτών» παρουσιάζει την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου ανανεωμένη την ηλεκτρονική της έκδοση (efsyn.gr), ενώ το Σάββατο 8 Νοεμβρίου κυκλοφορεί με νέο σχεδιασμό στην έντυπη έκδοση.
Tο σάιτ της εφημερίδας ανανεώνεται, παρουσιάζοντας το περιεχόμενό του με σύγχρονη, δυναμική και ελκυστική σχεδίαση, που προσαρμόζεται αυτόματα στις διαστάσεις του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού τηλεφώνου. Επίσης το Σάββατο 8 Νοεμβρίου η «Εφημερίδα των Συντακτών» κυκλοφορεί με ανασχεδιασμένες τις σελίδες της.
Με μοναδικό εργοδότη τους αναγνώστες της, η «Εφ.Συν.» όχι μόνο αντέχει στον ανταγωνισμό.. των επιχειρηματικών ομίλων των μίντια, αλλά σημειώνει και σταθερή άνοδο της κυκλοφορίας της.
Το μόνο (και σημαντικό) πρόβλημα είναι η καθυστέρηση που παρατηρείται στις πληρωμές με αποτέλεσμα αρκετές φορές να δημιουργούνται εντάσεις που όμως καλή τη πίστει ξεπερνιούνται.