ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Μονομαχία Τσίμα - Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΪ...

...για το δελτίο και την «εύνοια» του Γιάννη Αλαφούζου

Ουδέποτε είδε με καλό μάτι την άφιξη του Παύλου Τσίμα στο Φάληρο ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. Παλιοί γνώριμοι οι δυο τους, αλλά ο πρώην δημοσιογράφος του Mega έχει αληθινά ένσημα στο ΚΚΕ και -το κυριότερο- έχει διαβάσει πολύ περισσότερο στη διαδρομή του.
Η συνεργασία Τσίμα - ΣΚΑΪ θεωρήθηκε από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου πως θα μείωνε την αξία της δικής του παρουσίας στο κεντρικό Δελτίο, αφού μιλάνε στο ίδιο κοινό από διαφορετικές θέσεις.
Στον ΣΚΑΪ και στην «Καθημερινή» παίζεται μια μάχη εξουσίας για το μέλλον και πολλοί θέλουν να «σπάσουν» τη δυνατότητα που έχει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου να συνομιλεί απευθείας με τον Γιάννη Αλαφούζο. Στο πλαίσιο αυτό, λαμβάνει χώρα μια αληθινή μάχη για το ποιος θα εμφανίζεται στο Δελτίο. Tην ίδια ώρα, κυκλοφορεί ευρέως στο Mega, μετά την παρουσίαση του CD του Χρήστου Παναγιωτόπουλου «Λωτοφάγοι», ότι ο πρώην διευθυντής Ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού είχε..
προτείνει στον Παύλο Τσίμα να έχει κεντρικό ρόλο στην εκδήλωση.
Μόνο που ο δημοσιογράφος είχε πληροφορηθεί πως ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, πριν από την παραίτησή του από τη Διεύθυνση Ειδήσεων του Mega, είχε συμφωνήσει στο «κόψιμο» της εκπομπής του, παρά την προσωπική εκτίμηση που όντως του είχε και του έχει. Ετσι, τη βραδιά της παρουσίασης του CD, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, τηλεφώνησε στον πρώην διευθυντή του και τον ενημέρωσε ότι έπεσε σε μεγάλη κίνηση και δεν μπορούσε να είναι στην ώρα του. Με αυτά και με εκείνα, επιστρατεύθηκε ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος ήταν παρών και έκανε αυτός τον συντονισμό, ενώ ο Παύλος Τσίμας εμφανίστηκε αργότερα και αφού η παρουσίαση είχε ξεκινήσει…
Το πιάτο της εκδίκησης είναι πιο νόστιμο όταν είναι κρύο…
- parapolitika.gr