ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Οι νταντάδες του ΣΥΡΙΖΑ

 Οι νταντάδες ασχολούνται ως γνωστό με τα βρέφη. Ή με πολύ μικρά παιδιά. Με τον ΣΥΡΙΖΑ όμως συμβαίνει το αντίθετο. Οι νταντάδες άρχισαν να ασχολούνται μαζί του όταν ξαφνικά έριξε μπόι. Από τη στιγμή μάλιστα που έγινε φανερό ότι ψήλωσε ως το Μαξίμου, μεγάλωσε ο πληθυσμός των νταντάδων. Πρόθυμων πρώτα-πρώτα να το μαλώσουν το παιδί. Αλλά προϊόντος του χρόνου και να το κανακέψουν, να το καθοδηγήσουν, να το διαφωτίσουν, να το προφυλάξουν από τον κακό εαυτό του.
Οι νταντάδες αυτές δεν είναι χτεσινές. Κόμματα και κόμματα πέρασαν από τα χέρια τους. Είναι έμπειρες, κωλοπετσωμένες, κι έχουν στόχο: Το παιδί να γίνει σοβαρός άνθρωπος. Χρήσιμος στην καλή κοινωνία -στη δική τους εννοείται. Να κόψει τις κακές λέξεις που έμαθε στο πεζοδρόμιο, όπως ρήξη, ανατροπή, επανάσταση, εξέγερση. Ή αν τις χρησιμοποιεί να μάθει να μην τις πιστεύει. Γιατί θα κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη δύσκολη.. ζωή που το περιμένει. Και θα προκαλέσουν ζημιές. Στο ίδιο, αλλά κυρίως στις νταντάδες.
Θανάσης Καρτερός (iskra)