ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

«Η κυβέρνηση της Αριστεράς θα ξανανοίξει την ΕΡΤ!»

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε χθες έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ανταποκρινόμενοι στο σχετικό κάλεσμα της ΠΟΣΠΕΡΤ και της ertopen για τον ένα χρόνο από την εισβολή των ΜΑΤ.
Με σύνθημα, "το μαύρο στην ΕΡΤ δεν θα περάσει"  οι εργαζόμενοι ζήτησαν να ανοίξει η ΕΡΤ, να επιστρέψουν όλοι οι εργαζόμενοι στις δουλειές τους, και να λειτουργεί η ΕΡΤ από τους ίδιους τους εργαζόμενους για όλη την κοινωνία.
Η λεωφόρος Μεσογείων είχε κλείσει για αρκετές ώρες ενώ στη συγκέντρωση ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή η παρουσία της Αστυνομίας με κλούβες και πολλές διμοιρίες ΜΑΤ. Κάλεσμα για τη συγκέντρωση, είχαν επίσης απευθύνει η ΑΔΕΔΥ, η ΕΣΗΕΑ και η ΕΤΕΡ, συμπαραστεκόμενες στην πρωτοβουλία των εργαζομένων στην ΕΡΤ.
«Χαιρετίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων που με την ψυχή τους εδώ και ένα χρόνο κρατούν.. ανοιχτή την ΕΡΤ» τόνισε στην ομιλία του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, συμπληρώνοντας πως «η κυβέρνηση της Αριστεράς θα ξανανοίξει την ΕΡΤ και θα την παραδώσει στους εργαζομένους».
Την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των πρώην εργαζομένων της ΕΡΤ εξέφρασαν ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, καθώς και εκπρόσωποι συνδικάτων και εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.