ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Λιναρδάτου και Περδικάρης δεν πάνε στη ΝΕΡΙΤ

** ΜΕΤΑ την Οντίν Λιναρδάτου που (όπως πρώτοι γράψαμε εδώ) ανέλαβε υπεύθυνη του τομέα ΜΜΕ στο Ποτάμι του Θεοδωράκη, ούτε ο Αιμίλιος Περδικάρης προτίθεται να πάει στη ΝΕΡΙΤ και θα προτιμήσει να μείνει στον ΒΗΜΑ Fm. Τόσο το όνομα της Λιναρδάτου όσο και αυτό του  Περδικάρη περιλαμβάνονται ανάμεσα σε εκείνα των  59 δημοσιογράφων που προσλήφθηκαν στη ΝΕΡΙΤ  με Σύμβαση Εργασίας Αορίστου Χρόνου. Οπότε -προς το παρόν- πάμε για δύο επιλαχόντες...

** ΑΓΩΓΗ κατέθεσε την Παρασκευή ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, κατά της «Εφημερίδας των Συντακτών», μετά το πρωτοσέλιδο  και το ρεπορτάζ  σχετικά με την υπόθεση της ασφάλισης και των οφειλών του στον Ενιαίο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ).

** ΜΙΑ ΠΟΛΥ καλή προσφορά ξεκινούν από αυτό το Σάββατο 8 Νοεμβρίου τα Παραπολιτικά...Μαζί με την εφημερίδα μπορείς να αποκτήσεις την εξαιρετική σειρά «Ελληνική Μυθολογία» με την υπογραφή του κορυφαίου Έλληνα φιλολόγου Ιωάννη Κακριδή σε πολυτελείς σκληρόδετες εκδόσεις. Αυτό το Σάββατο τα Παραπολιτιά δίνουν την "Εισαγωγή στον Μύθο", τον πρώτο από τους δέκα τόμους "Εισαγωγή στον Μύθο".

** ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με την προσφορά των Παραπολιτικών είναι ότι οι τόμοι της «Ελληνικής Μυθολογίας» του Κακριδή είναι σκληρόδετοι και ογκώδεις και είναι δύσκολο -έστω  και ένας ένας- να μοιραστούν στα περίπτερα. Εκτός αν στην Ιάσονος αποφασίσουν να δώσουν κουπόνια για την παραλαβή των τόμων (όπως έκανε ο Ανδρουλιδάκης στο πρώτο φύλλο της Εξέλιξης)