ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Χούντα έχουμε, κύριε Πρετεντέρη...

Τον τάπωσε στην καρέκλα του, η μικρή μαθήτρια...

** Μόλις ακουσε τη λέξη "χούντα" από την Ιωάννα, την φιλοξενούμενη στην εκμπομπή του, μαθήτρια της Β' Λυκείου, τσίμπησε ο Ντερμπεντέρης.
"Χούντα, είναι μεγάλη κουβέντα. Εγω ήμουν στο σχολείο μαθητής, επί χούντας και...
σε διαβεβαιώ, πως, ήταν πολύ μαύρη η κατάσταση", της είπε.
Η μικρή συνέχισε ακάθεκτη:  Ετσι ακριβώς είναι και σήμερα κυριε Πρετεντέρη. Είμαστε φιμωμένοι. Μας φέρνουν τα ΜΑΤ και τον εισαγγελέα. Δεν μπορούμε να πούμε τα αιτήματα μας. Τι διαφορά εχει?
Ο Ντερμπεντέρης, αμήχανα, στριφογύριζε μαζί με την περιστρεφόμενη καρέκλα του. Κι ακόμη.. γυρίζει.
Ζαλίστηκε...

** Τα δυο παιδιά, η Ιωάννα και ο Ευθύμης, έφεραν έναν αέρα ζωντάνιας σε αυτή την εκπομπή, που μύριζε μούχλα και φορμόλη.
Ακούγοντας την Ιωάννα να μιλάει για χούντα, ο Αδωνις, στο διάλειμμα την χαρακτήρισε "διάδοχο του Τσίπρα".
Ο Ευθύμης το πιάσε κι όταν ξαναβγήκαν στον αέρα, τον ρώτησε από που προκύπτει αυτό και γιατί το είπε. Ο συνήθως θρασύς Αδωνις το βούλωσε. Κι ο Ντερμπεντέρης έσπευσε να τα μπαλώσει, μ' ενα καλαμπουράκι: Αυτό είναι κοπλιμάν.
Σ' ενα άλλο απρόοπτο λίγο νωρίτερα,  ο παρουσιαστής ζήτησε από τον "βοηθό" του,  τηλεπλασιέ, να μαζέψει από το πάτωμα το μικρόφωνο που είχε πέσει από το πέτο του Φορτσάκη. Οπερ και εγένετο  τάχιστα (λόγω της μεγάλης τηλεοπτικής εμπειρίας του Αδώνιδος, οπως επεσήμανε ο Ντερμπεντέρης)...
- από το nonews-news