ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Τέλος (και επίσημα) ο Αρης Καβατζίκης από το People

Ανέλαβε πλήρως το Hello - Εφυγε κι Τρύφωνας από το «Ε»...

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Αρης Καβατζίκης για το περιοδικο People - ξέρετε εκείνος τον οποίο πέρυσι ταλαιπωρούσε ο Πέτρος Κωστόπουλος στο Μέγκα και που αποχώρησε εσπευσμένα από το Πρωινό mou.
Aυτό δείχνει η νέα ταυτότητα του περιοδικού που απέμεινε χωρίς Deputy Managing Editor (αυτό με τους βαρύγδουπους τίτλους- ιδιότητες που προσδίδουν τα lifestyle περιοδικά στους υπαλλήλους τους δεν το καταλάβαμε ποτέ).
Μετά την αποχώρηση Καβατζίκη η «ταυτότητα» του People - όπου καταργήθηκε η θέση του Deputy Managing Editor- διαμορφώθηκε ως εξής: Μanaging Editor, Σόνια Καζόνι και Assistant Managing Editors, Χριστίνα Ζάχου - Μαρίνος Βυθούλκας (αναβαθμίστηκε). Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Καβατζίκης αποχώρησε από το People, καθώς έχει αναλάβει διευθυντής σύνταξης στο γνωστό Hello της Ελενας Μακρή- Λυμπέρη, μετά την επεισοδιακή απόλυση των αδερφών Αυγερινοπούλου.
Την ίδια ώρα ταραχτήκαμε όταν διαβάσαμε την ανακοίνωση του «Ε» ότι ο Τρύφωνας Σαμαράς.. 
αποτελεί παρελθόν για τον τηλεοπτικό σταθμό του Βρυώνη... «Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς Τρύφωνα;» αναρωτηθήκαμε. Νεότερες πληροφορίες όμως μας ηρέμησαν καθώς το πιθανότερο, λέει, είναι ότι ο Τρύφωνας έχει «κλείσει» συνεργασία με άλλο κανάλι, καθώς οι συνθήκες στο «Ε» κάθε άλλο παρά ιδανικές, για κομμωτές, είναι.