ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Τρέμη - Στραβελάκης στη διεύθυνση ειδήσεων του Mega

** Ο Νίκος Στραβελάκης αναλαμβάνει προσωρινά την ευθύνη της διεύθυνσης ειδήσεων του MEGA, στη θέση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του η οποια έγινε δεκτή.
** Για το θέμα εξεδόθη και σχετική ανακοίνωση: «Την 10.10.2014 συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. και συζήτησε την αναδιοργάνωση του τηλεοπτικού σταθμού. Έγινε ομόφωνα δεκτή η παραίτηση του κ. Χρήστου Παναγιωτόπουλου από τη θέση του Διευθυντού Ειδήσεων και Ενημέρωσης. Ο νέος Διευθυντής Ειδήσεων θα επιλεγεί από το Δ.Σ. σε προσεχή συνεδρίαση. Ο κ. Νικόλαος Στραβελάκης αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντού Σύνταξης και θα ασκεί προσωρινά καθήκοντα διευθυντού ειδήσεων και ενημέρωσης».
**  Αναμένεται να συγκληθεί έκτακτο ΔΣ στο Mega και η Όλγα Τρέμη να οριστεί γενική διευθύντρια ενημέρωσης και ο Νίκος Στραβελάκης διευθυντής ειδήσεων του καναλιού.
 ** Την ίδια ώρα η Εύα Αντωνοπούλου προορίζεται για το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στο Mega. Λίγο μετά την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΪ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η Αντωνοπούλου δέχθηκε τηλεφώνημα.. 
από μέτοχο του MEGA, για να προχωρήσουν στη συνεργασία.
** Σχετικά με τον ρόλο του Γιάννη Πρετεντέρη οι μέτοχοι του Mega αποφάσισαν πως ο δημοσιογράφος θα εξακολουθήσει να έχει τον κεντρικό ρόλο στο δελτίο ειδήσεων.