ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

JOY: δεν άρεσαν τα νούμερα κι αλλάζει ώρα!

Το JOY και το JOIN US κονταροχτυπήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο με εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού πρόκειται για δύο παρόμοιες εκπομπές, αποτέλεσμα της διάσπασης της περσινής ομάδας του JOYTV, της αποχώρησης μερικών συνεργατών και της μεταπήδησής τους στο Μεγάλο Κανάλι.
Να θυμίσουμε ότι το JoinUs της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και των περισσότερων συντελεστών που συνέχισαν από πέρσι, στην πρεμιέρα του είχε 8,4% και 8% σε γενικό και δυναμικό κοινό, ενώ την Κυριακή σημείωσε 7,6% και 7,8% αντίστοιχα.
Το Joy της Αφροδίτης Γραμμέλη και ορισμένων συνεργατών που μεταπήδησαν στο MEGA, έπιασε το Σάββατο 10,6% και 16,4% στο σύνολο και το 15-44, ενώ την Κυριακή έπεσε αισθητά στο 9,7 και το 14,5%.
Αν και οι απόλυτοι αριθμοί μπορεί να δείχνουν σε έναν μη υποψιασμένο τηλεθεατή, πως νικητής..  είναι το Mega, η κατάσταση δεν είναι καθόλου έτσι. Tα νούμερα του JOY είναι αρκετά χαμηλότερα σε σχέση με τον μέσο όρο του καναλιού και αυτό είναι κάτι που ανησύχησε και τους ιθύνοντες. Αποτέλεσμα της αναμέτρησης είναι πως το Mega εσπευσμένα αποφάσισε την αλλαγή ώρας και τη μετακίνησή της εκπομπής νωρίτερα...
Ως αποτέλεσμα, ενώ την περασμένη βδομάδα το JOIN US (ΣΚΑΙ) ξεκίνησε στις 16:30, και το JOY (MEGA) στις 16:50, από το ερχόμενο Σάββατο η εκπομπή του Mega θα ξεκινάει στις 14.50, όπου υπάρχει και λιγότερος ανταγωνισμός... (πηγή: toratora)