ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Και η οικογένεια Λάτση στη Huffington Post

** ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της οικογένειας Λάτση ξεκινάει το εγχείρημα της Huffington Post στην Ελλάδα. Συνολικά θα υπάρχουν 4 μέτοχοι στο σχήμα, μεταξύ των οποίων ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μάρης (24Media) και ο εφοπλιστής Πέτρος Παππάς.
(διαβαστε ΕΔΩ ποιοι θα «τρέχουν» την ελληνική έκδοση της Huffington Post)

** Ο ΣΩΤΗΡΗΣ Δανέζης θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA το Σαββατοκύριακο, αναφέρουν οι πληροφορίες, στη θέση του Νίκου Στραβελάκη, μετά την ανάληψη των νέων προσωρινών καθηκόντων του τελευταίου ως διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού. Αυτά μέχρι νεοτέρας.

** ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την DPG Digital Media καθώς η εταιρία, στo πλαίσιο της αναβάθμισης της .. εταιρικής της εικόνας, προχώρησε στον ανασχεδιασμό (rebranding) της εταιρικής της ταυτότητας, με σκοπό να επανατοποθετηθεί δυναμικά στην αγορά.

** ΜΕ ΣΠΕΣΙΑΛ έκδοση γιορτάζει αυτή την Πέμπτη η “Athens Voice” τα 500 της τεύχη. Η εφημερίδα που ολοκληρώνει 11 χρόνια από την έκδοση της κάνει ένα αφιέρωμα στην Αθήνα, προσφέροντας 500 δώρα στους αναγνώστες της. 

** ΜΙΑ ΝΕΑ καθημερινή εκπομπή με τίτλο "Πολιτικοί και Οικονομία" ξεκινάει στο περιφερειακό κανάλι SBC. Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Οκτωβρίου θα είναι καθημερινή (6-8 μμ) και την παρουσιαση θα έχει ο Βασίλης Ταλαμάγκας, σε συνεργασία με το Θόδωρο Μιχόπουλο και το Νίκο Παναγιωτόπουλο.

** ΣΤΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ κόσμο των κατοικίδιων μας ξεναγεί ο Γιώργος Δάσκαλος στην εκπομπή «Σαν το σκύλο με τη γάτα» που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 14.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.«Ποδαρικό» στην πρώτη εκπομπή κάνει η Ζέτα Μακρυπούλια.
- πηγή: typologies