ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Προσβλήθηκε η Σπυροπούλου...

Στο «Ε» κατέφυγαν τα... θύματα της (Κουτσελίνη και Γερμανού)

Τον τελευταίο καιρό έχει ακούσει πολλά. Κάθε δευτερόλεπτο σε κάποιο σημείο της Αθήνας κάποιος θα την καταριέται, θα την βρίζει και θα την κατηγορεί. Με τόσους που αναφέρουν το όνομα της θα έπρεπε όλη την ώρα να φτερνίζεται. Η μόνη που πήρε λίγο βάρος από τους ώμους της και τράβηξε τα βέλη από πάνω της ήταν η Ντέπυ Γκολεμά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν διάγει την καλύτερη περίοδο στην καριέρα της και δεν είναι και ότι πιο εύκολο να διαχειριστεί όσα συμβαίνουν.
«Ακόμα διαβάζω τα μηνύματά σας! Ευχαριστώ για τις ιδέες-σκέψεις-συμβουλές-πολύτιμη βοήθεια σας!! Καλό βράδυ και μην ξεχνάτε ότι μπορεί να σας προσβάλλει μόνο αυτός που εσείς θα του το επιτρέψετε» απάντησε στους... ακόλουθους της στο twitter από τους οποίους είχε ζητήσει να της στείλουν προτάσεις για θέματα του Σαββατοκύριακου. Aπό αυτό είναι εμφανές ότι και η ίδια αισθάνεται..
αμήχανα και θέλει την βοήθεια όποιου μπορεί να την βοηθήσει για να πετύχει ως κεντρική παρουσιάστρια.
Καλή είναι η διαδραστικότητα με το κοινό, αλλά η σκαλέτα καθορίζεται από την αρχισυντάκτρια. Ουπς, ξεχαστήκαμε. Δεν υπάρχει αρχισυντάκτρια! Πήγε κι αυτή (η Κουτσελίνη) στο κανάλι «Εψιλον» μαζί με τη Ναταλία Γερμανού που υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας.















πηγή: toratora