ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

«Στοχοποιήσατε τον Πρετεντέρη»…

είπε και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι…

Εκεί που συνιστούσε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, να βάλουν μυαλό, θυμήθηκε τους δημοσιογράφους. «Στοχοποιήσατε τον Πρετεντέρη», είπε ξαφνικά και τραντάχτηκε όλη αίθουσα από τα γέλια.
«Και σε μένα έχει ασκήσει κριτική πολλές φορές ο Πρετεντέρης και μερικές φορές πίστεψα πως με αδίκησε. Αλλά δε σκέφτηκα ποτέ να ζητήσω εμπάργκο».
Επ’ ευκαιρία, θυμήθηκε και τον Αδωνι. «Όπως εμπάργκο ζητήσατε και για τον Γεωργιάδη», είπε κι επειδή κατάλαβε πως κι εδώ θα έπεφτε γέλιο, το προανήγγειλε μόνος του. Γελάστε!
Είναι να μην γελάσουν οι άνθρωποι;..
Λίγο νωρίτερα είχε διαπρέψει πάλι με αστειάκια επιπέδου επαρχιακού καφενείου και ψευτομαγκιές.
Άρχισε με την «κακούργα Δεξιά», που κάνει τις μεταρρυθμίσεις και συνέχισε με τις «πέτσινες…
συντάξεις».
Έκανε πολλά σαρδάμ με κορυφαίο εκείνο «να έχουμε βγει στις εκλογές» (ήθελε να πει αγορές).
Έκανε διάφορα φτηνά αστεία του τύπου «από την Καλαμάτα, πάνε στο Λονδίνο» και έκανε μια σειρά παραινέσεων στον Τσίπρα, για το πώς να πολιτεύεται υγιώς – όπως κάνει ο ίδιος και ο Βενιζέλος.
Δεν ξέχασε το Βατικανό και απευθυνόμενος στον Τσίπρα του είπε «μέχρι το Βατικανό έφτασε η χάρη σας. Αλλά στον Αγιασμό είδα ότι αποφύγατε τον σταυρό. Μη μπερδεύετε τον σταυρό με τους σταυρούς».
Ανεκδιήγητος…
- από το nonews-news