ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Στον εισαγγελέα για τον «κουμπαρά» Λιάτσος και Κωνσταντόπουλος

BINTEO
Στον εισαγγελέα καταθέτει ο Αιμίλιος Λιάτσος για το δημοσίευμα της εφημερίδας "Κontra News" για τον «κουμπαρά», που αναπαρήγαγε ο Πάνος Σκουρλέτης. «Υπάρχουν αρκετά στοιχεία. Υπήρχε και η  περιρρέουσα ατμόσφαιρα εκείνης της περιόδου, πριν από το δημοσίευμα», τόνισε ο διευθυντής της εφημερίδας μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στον Γ. Παπαδάκη.
Την ερχόμενη Δευτέρα θα παρουσιαστεί στην εισαγγελία ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, προκειμένου να καταθέσει μετά τις καταγγελίες Σκουρλέτη ότι υπάρχει «ταμείο» από επιχειρηματίες, μέσω του οποίου επιχειρείται χρηματισμός βουλευτών για τις Προεδρικές..
εκλογές. Την αποκάλυψη έκανε η Ελένη Καλογεροπούλου στον αέρα του Παραπολιτικά 90.1, η οποία μάλιστα σημείωσε ότι ήδη έχει αποσταλεί η κλήση στον Κωνσταντόπουλο, ο οποίος την Δευτέρα ετοιμάζεται να καταθέσει.
Θυμίζουμε ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΎΡΙΖΑ, Νίκος Κωνσταντόπουλος με δήλωση του στην εφημερίδα Παραπολιτικά, πριν από ένα μήνα περίπου, έκανε λόγο για πιέσεις με παροχές και ανταλλάγματα, ώστε να μην γίνουν εκλογές.
Δείτε και το βίντεο με τις δηλώσεις Λιάτσου στον Παπαδάκη:



- από το nonews-news.blogspot