ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Πάτωσε ξανά η Σπυροπούλου

Που είναι η Κουτσελίνη να ρίξουν το φταίξιμο;

Είναι ένα από τα πιο γνωστά ποιήματα του Καβάφη και μέσα του έχει μία από τις πιο διαχρονικές φράσεις: «Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις». Αυτή τη φράση θα μπορούσαμε να την κάνουμε μπλουζάκι και να το δώσουμε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία κατάφερε να πάρει μια ζώνη που ο ALPHA είχε καπαρωμένη τα τελευταία χρόνια και να την φέρει τρίτη πίσω από το Ε και το ΣΚΑΪ.
Δηλαδή ένα κανάλι που μέχρι πέρσι με ένα 5% έκανε πάρτι και τον ΣΚΑΪ που είναι σταθερά στο 8-10%. Και όχι τίποτα άλλο, έφυγε και η Ζήνα Κουτσελίνη και δεν έχουμε που να ρίξουμε την ευθύνη.
Μετά την ήττα του Σαββάτου, άλλη μία ήττα για την ακρίβεια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είδε την μέχρι πέρσι συμπαρουσιάστρια της, Κατερίνα Καραβάτου, που την θεωρούσε κατώτερη από..
εκείνη να της ρίχνει στο κεφάλι 6 μονάδες. Το «Στα Καλά Καθούμενα» έπιασε 16% στο γενικό σύνολο έναντι ενός στρογγυλότατου και μετά βίας 10%. Στα νεανικά η διαφορά ήταν μικρότερη με 14,5 και 12,2% αντίστοιχα.
- πηγή: koolnews