ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ποιοι διαρρέουν ότι θα πάρει την Ελευθεροτυπία ο Μαρινάκης;

Οι εκδότες Οικονομόπουλος και Τεγοπούλου συνεχίζουν να εμπαίζουν τους εργαζόμενους της Μίνωος

Πλάκα συνεχίζει να κάνει στους απλήρωτους εργαζόμενους της “Ελευθεροτυπίας” το δίδυμο του  Χάρη Οικονομόπουλου και της Μάνιας Τεγοπούλου. Ζητάνε άλλο ένα τρίμηνο προθεσμία από το πτωχευτικό δικαστήριο και τον σύνδικο πτώχευσης έως ότου βρουν επιτέλους τους περίφημους  “επενδυτές”  (που όλο έρχονται και ποτέ δεν φτάνουν) ώστε να αποπληρώσουν τα χρέη των εταιρειών τους και να …απογειώσουν την εφημερίδα.
Στην πραγματικότητα κρατάνε με τις βαρύγδουπες υποσχέσεις τους σε διαρκή ομηρία εκατοντάδες πρώην και νυν απλήρωτους εργαζόμενούς τους, ενώ ήδη από τις 30.5.2014 η εταιρεία Χ.Κ. Τεγόπουλος έχει πτωχεύσει (και δικαστικά) συνεχίζοντας όμως να …νοικιάζει τον τίτλο στον Χάρη Οικονομόπουλο (“Τρίτη Οψη” Α.Ε).
Αναμένεται η στάση της επικείμενης συνέλευσης των εργαζομένων, οι οποίοι περίμεναν για άλλη..
μια φορά να μάθουν σήμερα τον… ”νέο επενδυτή” και να πληρωθούν επιτέλους τουλάχιστον έναν ολόκληρο μισθό από τους πολλούς που τους χρωστάνε ο Χάρης Οικονομόπουλος και η Μ. Τεγοπούλου.
Υ.Γ Ορισμένοι διακινούν -καθόλου αθώα-  την πληροφορία ότι όπου να ‘ναι θα πάρει τον τίτλο της “Ελευθεροτυπίας” ο Μαρινάκης μέσω πλειστηριασμού και θα φάνε οι νυν εργαζόμενοι με χρυσά κουτάλια. Πρέπει να ξέρουν ότι στην καλύτερη περίπτωση ο  πλειστηριασμός των (ενυπόθηκων) περιουσιακών στοιχείων της Χ.Κ. Τεγόπουλος (και του νοικιασμένου τίτλου της), θα πραγματοποιηθεί μετά από ένα με δύο χρόνια. Με τις αναβολές που ζητούν από τη Δικαιοσύνη  ο Οικονομόπουλος και η Τεγοπούλου, ο χρόνος… διαστέλλεται.
 - πηγή: syspeirosi
- διαβάστε εδώ το νέο «Σχέδιο αναδιοργάνωσης και εξυγίανσης» της Ελευθεροτυπίας