ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Η Μικρή κυρία και το Μεγάλο αφεντικό του Alpha

«Εχει κανείς τολμήσει να πει σε αυτό το κοριτσάκι ότι δεν κάνει για παρουσιάστρια;»

Η απομάκρυνση της Ζήνας Κουτσελίνη από το κανάλι του Alpha, στο οποίο ήταν διευθύντρια προγράμματος αλλά και αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου», προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Μία από αυτές ήταν και η κριτική της Τίνας Μεσσαροπούλου, η οποία δε δίστασε να κατηγορήσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ως υπαίτια για το γεγονός αυτό.
Η τηλεκριτικός αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αυτή τη στιγμή το μόνο "προσόν" που δείχνει να διαθέτει η Κωνσταντίνα πέρα από το γερό "δόντι" στον ALPHA είναι ο κακός της χαρακτήρας. Και γιατί είναι προσόν; Γιατί δυστυχώς στον χώρο αυτό κάθε παρουσιάστρια ή τηλεοπτική αστέρας που σέβεται τον τίτλο της οφείλει να έχει και την ανάλογη ελιτίστικη ή αλλιώς καβαλημένη..  συμπεριφορά σε μια προσπάθεια να πετύχει αυτά που δεν μπορεί με τον επαγγελματισμό, το ήθος και τα προσόντα της».
Η Μεσσαροπούλου συνεχίζει λέγοντας: «Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται η Κωνσταντίνα στους διαδρόμους του ALPHA κοντεύει πλέον να γίνει ανέκδοτο. Όλοι φοβούνται την μικρή "Κυρία" του καναλιού της Κάντζας που φημίζεται για τη μεγάλη της γλώσσα λόγω της εύνοιας που χαίρει από το Μεγάλο αφεντικό. Αλήθεια, αναρωτιέμαι έχει κανείς τολμήσει να πει σε αυτό το κοριτσάκι ότι δεν κάνει για παρουσιάστρια; Ή όλοι όσοι την περιτριγυρίζουν υπό την απειλή μιας ενδεχόμενης απομάκρυνσης φοβούνται να της πουν το αυτονόητο ότι δηλαδή τσάμπα ταλαιπωρείται αυτή αλλά κυρίως τσάμπα ταλαιπωρεί και τους τηλεθεατές; Γιατί αν κανείς δεν της το έχει πει κατάμουτρα τόσο καιρό, τότε συγγνώμη αλλά δικαίως να ψάχνει τις ευθύνες της αποτυχίας της εκπομπής της σε άλλα πρόσωπα πέρα του εαυτού της!».
- πηγή: koolnews