ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Aνώτατο στέλεχος της Πειραιώς στον ΔΟΛ

Ραγδαίες εξελίξεις στο Mega

** Ο ΝIKOΣ Καραμούζης ανώτατο τραπεζικό στέλεχος της Πειραιώς έκανε την εμφάνιση του στο ΔΟΛ τις τελευταίες μέρες. Εγκαταστάθηκε σε ένα γραφείο και με τη συνδρομή διευθυντικού στελέχους του ΔΟΛ αναλύει τα οικονομικά στοιχεία του οργανισμού.
** ΡΑΓΔΑΙΕΣ είναι οι εξελίξεις στο MEGA. Σύμφωνα με πληροφορίες η έκτακτη γενική συνέλευση  με θέμα την αλλαγή των μελών του ΔΣ ορίστηκε για τις 27 Οκτωβρίου 2014. Τη θέση του προέδρου – διευθύνοντος συμβούλου του καναλιού διεκδικεί για τον εαυτό του ο Φώτης Μπόμπολας. Μάλιστα φαίνεται να έχει εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του Σταύρου Ψυχάρη, με στόχο να προωθηθεί εκ νέου το θέμα της..  συγχώνευσης ΔΟΛ- Πήγασου.
** ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ομάδα αρθρογράφων πρόκειται να κυκλοφορήσει στα περίπτερα η κυριακάτικη «Αγορά» από το Real Group, υπο τη διεύθυνση των Νίκου Χατζηνικολάου και Γιάννη Παπαδόπουλου.
** Ο ΣΤΑΥΡΟΣ Λυγερός δεν περιλαμβάνεται στο σχήμα της εφημερίδας «Ανθρωποι του Επενδυτή» -αν αυτός είναι τελικά ο τίτλος του νέου φύλλου, του Γιάννη Κουρτάκη. ΟΛυγερός ως αρθρογράφος παραμένει στο «Θέμα» και ως σχολιαστής στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά Fm».
** ΑΘΛΗΤΙΚΟ θα είναι το νέο ημερήσιο φύλλο που σκέφτεται να βγάλει σε πρώτη φάση στα περίπτερα  η νέα ανερχόμενη δύναμη στα media, Γιάννης Κουρτάκης. Ο μιντιάρχης σχεδιάζει και κουτσομπολιστικό – lifestyle έντυπο με επικεφαλής τον Γιώργο Λιάγκα το οποίο μάλλον θα είναι εβδομαδιαίο.
** Η ΣΤΗΛΗ Τυπολογίες (από όπου και οι παραπάνω ειδήσεις) έκλεισε αισίως 21 χρόνια παρουσίας στην κυριακάτικη εφημερίδα «Το Παρόν». Οι Τυπολογίες ξεκίνησαν στις 3 Οκτωβρίου 1993 με στόχο την ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο χώρο των media. Μετά από 21 χρόνια έχουν καθημερινή παρουσία στο Internet, το Twitter και το Facebook και ένα κοινό που συνεχώς διευρύνεται. Οπως αναφέρεται σχετικά, τον προηγούμενο μήνα το σάιτ www.typologies.gr πέτυχε ρεκόρ επισκεψιμότητας.