ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

15 βγαίνουν με Κόκκινο

Πλήθος κόσμου, ακροατές και φίλοι, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, παρευρέθηκαν την Παρασκευή στη Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων, όπου ο «105, 5 στο Κόκκινο» παρουσίασε το πρώτο βιβλίο του με τον τίτλο «15 βγαίνουν με Κόκκινο» και το οποίο κυκλοφορεί σε συνέργεια με τις εκδόσεις Τόπος. Στην εκδήλωση, που είχε ως κεντρικό της άξονα την ανάδειξη μερικών από τις πιο ελπιδοφόρες φωνές στη σύγχρονη ελληνική πεζογραφία, μίλησαν οι συγγραφείς Μένης Κουμανταρέας, Άρης Μαραγκόπουλος και Βαγγέλης Ραπτόπουλος, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος και διευθυντής του ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο, Κώστας Αρβανίτης.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι: Βασίλης Αλεξάκης και Δημήτρης Νόλλας καθώς και η πλειοψηφία των νεότερων συγγραφέων που συμμετέχουν στο εγχείρημα. Οι συγγραφείς του βιβλίου είναι: .. Ιάκωβος Ανυφαντάκης, Γιάννης Αστερής, Νεοκλής Γαλανόπουλος, Χρίστος Κυθρεώτης, Μαρία Ξυλούρη, Χρήστος Οικονόμου, Γιάννης Παλαβός, Μαριλένα Παπαϊωάννου, Λητώ Πιτυρή, Γαλάτεια Ριζιώτη, Κωνσταντίνος Τζαμιώτης, Βάσια Τζανακάρη, Γιάννης Τσίρμπας, Πάνος Τσίρος, Μαρία Φακίνου.
Ανθολογούν οι: Βασίλης Αλεξάκης, Μένης Κουμανταρέας, Άρης Μαραγκόπουλος, Δημήτρης Νόλλας, Βαγγέλης Ραπτόπουλος