ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΤ1: ο όμιλος δυνατά και η TV χαλ(λλ)αρά

Το κανάλι του Αμαρουσίου δεν φείδεται εξόδων για να κρατήσει την πρώτη θέση

Κάθε φορά, μα κάθε φορά που πάω σε παρουσίαση προγράμματος του Antenna είναι σαν να παρακολουθώ μια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Ενα φιλμ απ' αυτά της δυστοπίας, όπου ο πρωταγωνιστής είναι παγιδευμένος ανάμεσα σε δύο παράλληλες πραγματικότητες.
 Στη μία δουλεύουν όλα ρολόι και πάνε πρίμα οι καταστάσεις και στην άλλη γίνεται της τρελής το μαλλί και σαλάτα το σύμπαν. Και δώσε αγωνία και πάρε μπουρδούκλα και σύρε μια βόλτα να δεις αν έρχομαι.
Γιατί τα γράφω τα ανωτέρω; Τα γράφω γιατί όπως κοιτάει κανείς το προφίλ του Antenna, κάτι τέτοιο του προκύπτει ως γενική εντύπωση. Αφ' ενός έχουμε τον όμιλο, που γεννάνε και τα κοκόρια του υπό την επιστημονική καθοδήγηση του τσάκαλου Θοδωρή Κυριακού. Διαρκής επέκταση σε νέες αγορές, κέρδη επί κερδών, καινοτομικές πρωτοβουλίες, ανάπτυξη που δεν σταματάει ούτε μήνα. Αφ' ετέρου,.. υπάρχει το κανάλι του Antenna, που μοιάζει σαν να λειτουργεί υπό την εποπτεία του Δημήτρη Σταρόβα. Χαλαρά φιλαράκι σαν να λέμε (συγγνώμη, χαλλλαρά φιλλλαράκι) και δεν τρέχει τίποτα. Σιγά μωρέ, πάλι δικιά μας θα είναι η πρώτη θέση τόσα λεφτά που ρίχνουμε στην αγορά.
Συμφωνώ, πάλι δικιά τους θα είναι η πρώτη θέση. Πρώτον, διότι το Mega σπαράσσεται από εσωτερικές έριδες και από σχετική αφραγκία και δεύτερον, γιατί ο Alpha δεν έχει καμία όρεξη να διακινδυνεύσει το ίσα βάρκα ίσα πανιά...
- διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ του Χρήστου Ξανθάκη ΕΔΩ