ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

H Ελλη έρχεται, η Σία φεύγει...

Τα τηλέφωνα της Εύης Κουτσαυτάκη (αναπληρώτριας διευθύνουσας συμβούλου στον ΣΚΑΪ), του Αλέξη Παπαχελά και του Μπάμπη Παπαδημητρίου χτυπούν ασταμάτητα τις τελευταίες ημέρες. Στην άλλη άκρη της γραμμής βρίσκεται συνήθως η Σία Κοσιώνη, η οποία δεν περνά και τις καλύτερες μέρες της στο Φάληρο, μετά τη δημοσιοποίηση των πληροφοριών για ενδεχόμενη έλευση της Ελλης Στάη στο κανάλι.
«Η Ελλη κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει μια πολιτική εκπομπή Δευτέρα βράδυ, απέναντι από την “Ανατροπή” του Γιάννη Πρετεντέρη και την αντίστοιχη εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star», είναι η σταθερή απάντηση των Παπαχελά - Κουτσαυτάκη που παίρνει η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ, αλλά φαίνεται πως δεν της αρκεί.
Οι διαβεβαιώσεις που της δίνουν, ότι η Ελλη Στάη δεν πρόκειται να εμπλακεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ούτε ως σχολιάστρια ούτε σε άλλο επιτελικό ρόλο, προφανώς δεν πείθουν τη Σία, η.. 
οποία εκμυστηρεύεται τις ανησυχίες της στο στενό της περιβάλλον και μάλιστα έχει κάνει λόγο ακόμη και για έξοδό της από το κανάλι του Φαλήρου.
Την ίδια ανασφάλεια έδειχνε η Κοσιώνη και την περίοδο που στον ΣΚΑΪ βρισκόταν ο Νίκος Ευαγγελάτος, στην απομάκρυνση του οποίου από τον σταθμό η ίδια έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Στον ΣΚΑΪ θυμούνται όλοι τις σκηνές στις εκλογές του 2012, όταν είχε απαιτήσει να είναι η ίδια κεντρική παρουσιάστρια, αλλά δεν τα είχε καταφέρει. Ο φόβος της είναι πως το σενάριο θα επαναληφθεί σε μια επόμενη εκλογική αναμέτρηση, καθώς επιθυμεί να είναι εκείνη το πρώτο όνομα στον σταθμό και η πιθανή έλευση της Ελλης Στάη θέτει σε αμφισβήτηση αυτή την πρωτιά.
Πάντως, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει κάνει τουλάχιστον δύο ραντεβού με την Ελλη Στάη και οι πιθανότητες συνεργασίας, λένε όσοι ξέρουν, είναι αυξημένες, ανεξάρτητα από τις επιθυμίες της Σίας Κοσιώνη, η οποία έτσι κι αλλιώς δεν έχει πολλές εναλλακτικές.

- Secret / media