ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Δημοσιογράφοι έρχονται και πάνε

** Η τηλεκριτικός  του ΔΟΛ Αφροδίτη Γραμμέλη εντάχθηκε στο  δυναμικό του Joy (του Δ. Αργυρόπουλου και του Mega), και  θα αναλάβει το κομμάτι των συνεντεύξεων. Αγνωστο ακόμη αν θα αφήσει τη στήλη της στο Βήμα.

** Η πλάκα είναι ότι η Γραμμέλη πέρυσι είχε δώσει συνέντευξη στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου (νυν ανταγωνίστρια με το Join Us στον ΣΚΑΪ) μιλώντας για όσα την ενοχλούν στην τηλεόραση.

** Στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα ο  Σταύρος Λυγερός.  Ο  δημοσιογράφος- συγγραφέας έκανε το ντεμπούτο του, την Κυριακή που μας πέρασε, με ένα δισέλιδο αφιέρωμα στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ.

** Με τον Νίκο Χατζηνικολάου γευμάτιζε η Ολγα Τρέμη τις προάλλες στο Deal του Ψυχικού.. Λέτε να ψήνεται καμμιά συνεργασία; Κι όχι απαραιτήτως τηλεοπτική. Εξ άλλου τόσα Μέσα ελέγχει ο N. Χατζηνικολάου.

** Την παραίτησή της από την «Καθημερινή» υπέβαλε ύστερα από δύο δεκαετίες η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοψίνη, που εντάσσεται στο team της Κωνσταντίνα Κούνεβα στην Eυρωβουλή.

** Στον Ελευθερο Τύπο είδαμε να αρθρογραφεί ο «φαντομάς» Βασίλης Ταλαμάγκας. Ο δημοσιογράφος έφυγε πρόσφατα από το Action24

** Αποχώρησε, με δική της απόφαση από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ μετά από πολλά χρόνια η πολιτική συντάκτρια Μαρία Νταλιάνη.

** Η παλιά παρουσιάστρια των δελτίων της ΕΡΤ, Λίνα Κλείτου, θα παρουσιάζει τα δελτία ειδήσεων στο E TV.

** Επιστρέφει, ύστερα από αρκετά χρόνια, στον ALPHA η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αλεξάνδρα Καπελετζή.

** Ρεζιλίκια στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Η ΝΕΡΙΤ είχε βιαστεί να ανακοινώσει συνεργασία με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για τους αγώνες της Εθνικής, η οποία όμως ματαιώθηκε πριν την υλοποίησή της και λίγο μετά την ανακοίνωσή της.