ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Να τη χαίρεσαι, Αντώνη...

Του Λάκη Μπέλλου

Συμφωνώ με τη Βούλτεψη με αυτό που είπε στον Real Fm, ότι το γκάλοπ της «Εφημερίδας των Συντακτών» που δίνει τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - Ν. Δ. 11% είναι «καθαρά προπαγανδιστικό».
Συμφωνώ επίσης για τη συνέχεια: «Επιχειρείται να γίνει επιβολή ότι η διαφορά είναι μη αναστρέψιμη». Συμφωνώ 100% μάλιστα. Η προπαγάνδα να έχει και όρια.
Πρώτη φορά που δεν διαφωνώ με την κυβερνητική απρόσωπο. Το γράφω και στη σημερινή έντυπη έκδοση πριν μιλήσει η Σοφία. Το επαναλαμβάνω και τώρα. Δεν πιστεύω στα γκάλοπ. Η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. είναι πιο μεγάλη και από τα μανίκια του σακακιού της στο βήμα της Βουλής... Τρόπος του λέγειν σακακιού της. Μάλλον σακάκι μακαρίτισσας είναι, όπως βλέπετε.
Έπρεπε ο Μεϊμαράκης να την κατεβάσει από το βήμα. Να τη βάλει να φορέσει τα ρούχα της σέξι βουλευτίνας από τη Χίο. Πιο ευπρεπής θα ήταν.
Η Βούλτεψη είναι η μοναδική γυναίκα που δεν προσέχει την εξωτερική της εμφάνιση. Προσέχει τον εσωτερικό της κόσμο. Τον κόσμο του National Geographic.
Μη μένουμε, όμως, στην εξωτερική εμφάνιση. Η γυναίκα είναι διάνοια. Η φράση που συγκράτησα από τη συνέντευξη Βούλτεψη στον Χατζηνικολάου είναι: «Όταν υπάρχουν πολλοί αναποφάσιστοι, σημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν αποφασίσει».
Τι είπες τώρα! Μας έριξες στα πατώματα. Άλλους από το γέλιο και άλλους από το κλάμα!
Να τη χαίρεσαι, Αντώνη, που έχεις βάλει αυτή την κυράτσα να κάνει την προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας.
efsyn.gr