ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Δωρεάν διανομή ροδάκινων στο Χαλάνδρι

Την διανομή 20 τόνων ροδάκινων, δωρεάν στους δημότες του, διοργανώνει το Σάββατο (06/9) ο Δήμος Χαλανδρίου.
Η διανομή αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, εκφράζοντας έμπρακτα τη στήριξη της νέας δημοτικής αρχής, στις αδύναμες ομάδες δημοτών και παράλληλα την αλληλεγγύη στους ροδακινοπαραγωγούς της χώρας, που δοκιμάζονται από το εμπάργκο της Ρωσίας επακόλουθο των κυρώσεων της Ε.Ε.
Η διανομή, στην οποία θα συνεισφέρουν εθελοντικά τα μέλη της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Χαλανδρίου «Μαζί να τα φάμε» και θα γίνει σε συνεργασία με την Οργάνωση Παραγωγών Βελβεντού Κοζάνης «Η Ενωση», θα ξεκινήσει στις 09:00 (Αγ. Παρασκευής 86 - κτήμα Μαμόπουλου απέναντι από την εκκλησία του Αγ.Γεωργίου) και θα διαρκέσει.. μέχρι να εξαντληθούν τα προϊόντα.
«Είναι μια πρώτη δημόσια πράξη αλληλεγγύης, σε συνέχεια ανάλογων δράσεων της δημοτικής μας κίνησης όλο το προηγούμενο διάστημα» λέει στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο νέος δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος και συμπληρώνει: «Προσπαθούμε να ενισχύσουμε τους πιο αδύναμους πολίτες και ταυτόχρονα να στηρίξουμε τους ροδακινοπαραγωγούς της χώρας, που δοκιμάζονται από το γνωστό, παράλογο εμπάργκο».