ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ενας «απορημένος απολυμένος»...

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το email (εστάλη και στους zoornalistas υπό τον τίτλο «Θα'θελα να δουλεύω κι εγώ στην Coca-Cola») ενός «απορημένου απολυμένου» και αναπαράγεται από δεκάδες «ενημερωτικές» ιστοσελίδες.
Ο Απορημένος Απολυμένος που προφανώς διάβασε μόνο την ανακοίνωση της 3Ε για την δικαστική απόφαση που δικαίωσε τους απεργούς για το δικαίωμά τους να καλούν τους καταναλωτές σε μποϊκοταζ, ειρωνεύεται με το μήνυμά του τους απεργούς της Coca Cola στην Θεσσαλονίκη που αρνήθηκαν, λέει, τις παχυλές αποζημιώσεις που τους πρόσφερε η εταιρεία σε αντιδιαστολ.ή με την δική του περίπτωση που ο εργοδότης του, τον πέταξε στον δρόμο με τρεις κι εξήντα. Παρακαλεί δε στο τέλος του μηνύματός του την 3Ε να τον προσλάβει στον εργασιακό της παράδεισο (κάπου στην Βουλγαρία φυσικά) έτσι ώστε όταν απολυθεί να φάει κι..  αυτός με χρυσά κουτάλια.
Δεν ξέρω αν ο Απορημένος Απολυμένος προσβλέπει σε πιθανή πρόσληψη, όπως δεν ξέρω αν οι ιστοσελίδες, που φιλοξενούν την επιστολή του, προσβλέπουν σε πιθανή διαφήμιση... Το μέλλον θα δείξει. (Πέτρος Κατσάκος / από το fb)
 
Υ.Γ Εμείς απορούμε με κάποιες «ψαγμένες», υποτίθεται, ιστοσελίδες που έπεσαν στην παγίδα του Απορημένου Απολυμένου. Προφανώς δεν θα διάβασαν προσεκτικά το τι ακριβώς γράφει