ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΕΡΙΤ: ένα απέραντο τσίρκο!..

Πως αντέδρασε ο (πρώην) Προκοπάκης στην παραίτηση Χωμενίδη και τι του απάντησε ο συγγραφέας

Νέα επεισόδια στην φαρσοκωμωδία της ΝΕΡΙΤ κι αυτή τη φορά μέσω facebook. Η παραίτηση του Χρήστου Χωμενίδη από το Εποπτικό Συμβούλιο της εταιρείας (κατήγγειλε κυβερνητικές παρεμβάσεις), προκάλεσε αντιδράσεις του στιλ  «τώρα το κατάλαβε ο ραν ταν πλαν της ΝΕΡΙΤ» κλπ κλπ. Για την παραίτηση Χωμενίδη υπήρξε και παρέμβαση από τον πρώην πρόεδρο-διευθύνοντα σύμβουλο της ΝΕΡΙΤ, Γ. Προκοπάκη που επιτέθηκε στον συγγραφέα μέσω facebook. Στην ανάρτησή του ο Γιώργος Προκοπάκης αναφέρει μεταξύ άλλων:
«(...) Κινδυνεύει να ακυρωθεί το έργο του ΕΣ, λέει ο Χωμενίδης, από την παρέμβαση στην υπόθεση “ομιλία Τσίπρα”. Κάποιο λάθος κάνει ο δημοκρατικώς ευαίσθητος, ταγμένος σοσιαλδημοκράτης ή τέλος πάντων οι ευαισθησίες του είναι επιλεκτικές. Όπου συμμετέχει ο ίδιος, ακόμη και αν γυρνάνε πάνω-κάτω νόμοι, παρέμβαση δεν υπάρχει! Όχι μόνον αυτό,.. 
αλλά βλέπει έργο που κινδυνεύει να ακυρωθεί!
Το όργανο στο οποίο συμμετείχε έχει τεράστια ευθύνη για την κατάντια η οποία παραδίδεται στη νέα, μόνιμη, διοίκηση. Ας πει ποιό είναι το επίτευγμα που κινδυνεύει να ακυρωθεί. Αν ο ίδιος πλανήθηκε ή παρασύρθηκε, ας το πει. Αντί να τοποθετηθεί επί της ουσίας, ομνύει στη σοσιαλδημοκρατία και αποχωρεί σα να μη τρέχει τίποτε. Exit, stage left!».
! »
Στον Προκοπάκη απάντησε με τη σειρά του ο Χωμενίδης -πάλι μέσω των social media για να του ανταπαντήσει ο Προκοπάκης. Δείτε το: