ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Η Κύρα Αδάμ επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»

«Κυριακούλα έλα πάλι στην Ελευθεροτυπία. Να βοηθήσεις λίγο την κατάσταση. Δεν έχει μείνει και κανένας να αρθρογραφεί και να κάνει ρεπορτάζ»...
Η Κύρα Αδάμ και η Μάνια Τεγοπούλου είχαν ανέκαθεν καλές σχέσεις. Αλλωστε η εκδότρια την είχε κάνει και διευθύντρια λίγο προτού κλείσει η Ελευθεροτυπία.
Βέβαια η Αδάμ που δούλευε για τους Τεγόπουλους από το 1980, τα έσπασε σε κάποια στιγμή με τη Μάνια (τον Μάρτιο του 2012). Κι αυτό όταν αποκάλυψε τις μεθοδεύσεις  και τη σύσκεψη στο σπίτι της Τεγοπούλου όπου προτάθηκε άμεση επαναλειτουργία της εφημερίδας με ένα μέρος των εργαζομένων και με νέο υπολογισμό μισθοδοσίας τους!
Η ίδια η Κύρα Αδάμ είχε δηλώσει τότε ότι απεχώρησε από τη σύσκεψη εκφράζοντας την αντίθεση..  της με την πρόταση και επιμένοντας ότι «η επαναλειτουργία της εφημερίδας, προϋποθέτει την προηγούμενη ρύθμιση καταβολής δεδουλευμένων και αποζημιώσεων σε όσους εργαζόμενους εκ των 800 δεν θα χρησιμοποιηθούν στο νέο σχήμα της εφημερίδας».
Τότε η Κύρα Αδάμ είχε παραιτηθεί καθώς, όπως ανέφερε σε επιστολή της, το συμβόλαιο της με την Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ έληξε και η ίδια δεν έχει καμμιά διάθεση να το ανανεώσει.
Σήμερα η καλή δημοσιογράφος -μετά από ένα πέρασμα από την «Ελλάδα αύριο» (αλήθεια τι απέγινε αυτή;)- επιστρέφει στην Μίνωος -στον «τόπο του εγκλήματος» όπως είπε χαρακτηριστικά κάποιος πρώην εργαζόμενος της «Ε»... Η Κύρα Αδάμ επιστρέφει στην Ελευθεροτυπία με καθημερινή αρθρογραφία στη στήλη της «Εκτάκτως ερριμμένα». Το πιθανότερο είναι ότι θα αρθρογραφεί αφιλοκερδώς.