ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Η πέτρα του σκανδάλου...

...κύριος γενικός διευθυντής Περιεχομένου της ΝΕΡΙΤ, Βασίλης Θωμόπουλος

Μια επιστολή που κρύβει πολλά ερωτήματα ήταν η τελευταία πράξη του Αντώνη Μακρυδημήτρη, με την ιδιότητα του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΝΕΡΙΤ, πριν υποβάλει την παραίτησή του και αποχωρήσει οριστικά από το Ραδιομέγαρο.
Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύεται και εγγράφως πως η αντίθεσή του στον τρόπο που εκτελεί τα καθήκοντά του ο γενικός διευθυντής Περιεχομένου και υπεύθυνος -με διευρυμένες αρμοδιότητες- για την ενημέρωση του νέου φορέα, Βασίλης Θωμόπουλος, ήταν μία από τις βασικές αιτίες της βιαστικής οικειοθελούς αποχώρησης. Και δεν ήταν η πρώτη φορά.
Ιδού όμως τι αναφέρει η επιστολή που απηύθυνε ο Αντώνης Μακρυδημήτρης προς τον Βασίλη Θωμόπουλο:
«Κύριε Γενικέ, σε συνέχεια της με αριθμό 1285/12.8.2014 επιστολής μου προς εσάς, με την οποία σας επεσήμανα εγγράφως ότι είχατε παραβεί ευθέως και συνειδητώς τις οδηγίες της Διοίκησης.. της εταιρείας, αμφισβητώντας το ρόλο της Διοίκησης, και σας κάλεσα να απέχετε εφεξής από παρόμοιες ενέργειες, περιοριζόμενος αυστηρώς στα καθήκοντα σας, υπό τις εντολές και κατευθύνσεις μου.
»Ομως παρά τα ανωτέρω, χθες συνέβη νέο βαρύτατο κρούσμα απείθειάς σας στις εντολές μου. Με τη συμπεριφορά σας αυτή αμφισβητήσατε και πάλι εμπράκτως το ρόλο της Διοίκησης και υποπέσατε όχι μόνο σε σοβαρότατο πειθαρχικό παράπτωμα, που επισύρει την μέγιστη των πειθαρχικών ποινών σε βάρος σας, αλλά και στοιχειοθετήσατε σπουδαίο λόγο για την καταγγελία τής από 14.4.2014 σύμβασης εργασίας σας που έχετε συνάψει με την εταιρεία ΝΕΡΙΤ Α.Ε., λόγω παραβίασης εκ μέρους σας ουσιωδών όρων αυτής.
»Για το λόγο αυτό σας εκφράζω την έντονη απαρέσκειά μου προς τη συμπεριφορά σας αυτή και σας απευθύνω αυστηρότατη επίπληξη, η οποία μαζί με την ανωτέρω μνημονευόμενη επιστολή μου θα τεθεί στον υπηρεσιακό σας φάκελο».
- Χρ. Ξανθάκης / Μedia / Ελευθεροτυπία