ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

«Εμείς οι δημοσιογράφοι του “Εθνους” αποδοκιμάζουμε»...

Από το email εργαζόμενης στο δημοσιογραφικό όμιλο του Μπόμπολα (το όνομά της παραπέμπει στην εκπρόσωπο των δημοσιογράφων στο μεικτό της ΕΣΗΕΑ) μας εστάλη κείμενο που παρόλα αυτά δεν υπογράφεται από κανέναν και αναφέρεται σε ανάρτηση του Δημήτρη Τρίμη (εδώ), σχετικά με την στάση των δημοσιογράφων της εφημερίδας του Μπόμπολα απέναντι στην απόλυση του Νίκου Θεοδωρόπουλου
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο που μας εστάλη από email του «Πήγασου»:
«Mε δυσάρεστη έκπληξη οι δημοσιογράφοι του “Εθνους” διαβάσαμε σε ιστοσελίδες κείμενο του συνδικαλιστή της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τρίμη, το οποίο αναφέρεται σε γεγονότα, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, σχετικά με την απόλυση του συναδέλφου μας Νίκου Θεοδωρόπουλου και τη στάση μας απέναντι σε αυτήν..
Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι, αρνηθήκαμε να κάνουμε συνέλευση και απεργία ή στάση.. εργασίας, όπως αναφέρεται στο κείμενο.
Η αλήθεια είναι ότι, η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου και η νομική σύμβουλος Χρύσα Σαλαβράκου επικοινώνησαν με την εκπρόσωπο των δημοσιογράφων της εφημερίδας, στην οποία έκαναν γνωστή την πρόθεση του ΔΣ της Ενωσης Συντακτών να προκηρύξει τρίωρη στάση εργασίας.
Η εκπρόσωπος απάντησε ότι, αυτό πρέπει να συζητηθεί σε συνέλευση των δημοσιογράφων.
Πριν γίνει η συνέλευση, αναρτήθηκε το κείμενο του Δημήτρη Τρίμη σε ιστοσελίδες με τίτλο “Η κατάντια του Εθνους”.
Εμείς οι δημοσιογράφοι του “Εθνους” αποδοκιμάζουμε το γεγονός ότι, γιά όσα γράφτηκαν δεν προηγήθηκε διασταύρωση των πληροφοριών και θέλουμε να πιστεύουμε ότι, δεν έγινε γιά λόγους παραπληροφόρησης.
Απαιτούμε την αποκατάσταση της αλήθειας.»