ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Γιατί έφυγε ο Γιώργος Ψάλτης από τον Alpha 98.9

«Παρά τα σχεδόν 23 χρόνια που κάνω αυτή την δουλειά δεν έχω μάθει τις μετακινήσεις» έλεγε στο μήνυμά του ο έμπειρος ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Ψάλτης  που έφυγε από τον ραδιοσταθμό Alpha 98.9 με προορισμό τον Real 97.8.
«Τον τελευταίο χρόνο, μετά την αποχώρηση μου από τον Σκάι 100.3, γνώρισα πολλά νέα παιδιά, εξαιρετικούς επαγγελματίες στον Alpha 98.9. Δουλέψαμε μαζί, παλέψαμε και με την βοήθεια των ακροατών πήραμε ένα κομμάτι της πρωινής ραδιοφωνικής παρέας. Ακριβώς στον έναν χρόνο της συνεργασίας ήρθε μια ακόμα ώρα μετακίνησης. Δεν νιώθω καλά γιατί φεύγω -άλλοι λόγοι με ώθησαν σε αυτό- αλλά πρέπει δημόσια να πω ευχαριστώ σε όλα αυτά τα παιδιά αγόρια και κορίτσια που ταλαιπώρησα αυτόν το χρόνο. Σε λίγες..  μέρες θα τα λέμε ραδιοφωνικώς από άλλη συχνότητα που θα γίνει πολύ σύντομα γνωστή. Πάντα πρωινά με τον γνωστό δικό μας τρόπο, εκείνο του πολυλογά. Αχ αυτές οι αϋπνίες δεν θα μάθω ποτέ και γέρασα...», αν;efere χαρακτηριστικά ο Γ. Ψάλτης.
Που θα πάει ο Ψάλτης; Στον Real 97.8 στο πρωινό του πρόγραμμα τα Σαββατοκύριακα, 6 με 8 το πρωί.
Στη θέση του στον «Alpha 98.9» αναλαμβάνει (την πρωινή ζώνη 6-8) ο αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της τηλεόρασης του Alpha, Γιώργος Σμυρνής.
-πηγή: e-tetradio