ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Aννα Καραμανλή: Να πάει να γ... ο Χαρδούβελης!

 «Με αυτά που κάνετε δεν θα επανεκλεγούν πολλοί βουλευτές και εγώ θα μείνω άνεργη»!

«Λυπάμαι πολύ που παραφέρθηκα. Δε λυπάμαι καθόλου για την ουσία όσων είπα για τον ΕΝΦΙΑ». Αυτό έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter η Αννα Καραμανλή η οποία χθες στη Βουλή καταφέρθηκε κατά του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.
Η πρωην δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε έντονο ύφος είπε χθες σε σύμβουλ του Χαρδούβελη: «Ξέρετε κύριέ μου, ότι οι πολίτες υποφέρουν; Και ότι αυτά που μας λέτε εδώ δεν θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη;».
Το μόνο, λένε, που πρόλαβε να πει ο σύμβουλος ήταν: «Γιατί φωνάζετε;».
Τότε, ποιος είδε την Άννα Καραμανλή και δεν την φοβήθηκε... Η βουλευτής κλαίγοντας άρχισε να φωνάζει: «Να πάει να γ... ο Χαρδούβελης». Και συνέχισε, εκφράζοντας το παράπονό της για την ακολουθούμενη πολιτική: «Με αυτά που κάνετε δεν θα επανεκλεγούν πολλοί βουλευτές και εγώ θα..  μείνω άνεργη!»!
Σήμερα η Αννα Καραμανλή δήλωσε στα «Παραπολιτικά 90,1»: «Από έναν άνθρωπο που δεν έχει να πληρώσει, δεν μπορεί να ζητάμε να πληρώσει κι άλλα. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και δεν μπορώ να τους αγνοήσω τους ανθρώπους που υποφέρουν».

 Tώρα πως γίνεται από τη μία να δηλώνεις ότι δεν είσαι επαγγελματίας πολιτικός και από την άλλη ότι θα μείνεις άνεργη αν δεν επανεκλεγείς, μόνο η Αννα Καραμανλή μπορεί να μας το εξηγήσει.